Antena Căutare

"Hop, hop, o eloină, eloina miaaa!" Are doi anişori, vine din Raionul Ungheni şi a făcut un cover Carla's Dreams. VIRAL

O fetiţă de doi ani, originară din Raoinul Ungheni din Republica Moldova, a devenit o vedetă pe Internet. Ce o face atât de iubită de public?

O fetiţă de doi ani, originară din Raoinul Ungheni din Republica Moldova, a devenit o vedetă pe Internet. Ce o face atât de iubită de public?

Micuţa iubește tot ce face Carla's Dreams încă de la prima lor piesă. Este o fană atât de înfocată încât a realizat chiar şi un cover la „Sub Pielea Mea”. Cea care a înregistrat-o pe micuţa cântăreaţă este chiar mama ei.

"Cea mai mică fană a lui Carla's Dreams", au spus fanii. Clipul, postat pe Facebook, a strâns multe aprecieri şi comentarii. "E o dulcică!", "Ce frumos cântă!", "Ce talentată e!", au spus fanii.

Melodia "Sub pielea mea" lansată de Carla's Dreams a devenit sursă de inspiraţie chiar şi pentru cântăreţii de manele, iar un interpret al acestui gen a lansat o variantă în stilul său propriu a melodiei care a rupt topurile în primăvara acestui an.

Metoda care nu dă greș. Scapă de gândacii din casă cu un ou și un cartof!... SECRETUL a fost DEZVĂLUIT! Ce culoare vor avea ochii copiilor tăi. TABELUL PERFECT care nu dă greş vreodată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x