Căutare Live

Horoscopul dragostei: Află ce se întâmplă cu relaţia ta în perioada următoare, în funcţie de zodie

Astrologul Camelia Pătrăşcanu prezintă horoscopul dragostei pentru săptămâna 10 - 16 august la "Star Zodiac", de la Antena Stars.

Astrologul Camelia Pătrăşcanu prezintă horoscopul dragostei pentru săptămâna 10 - 16 august la "Star Zodiac", de la Antena Stars.

Urmează o săptămână plină de sentimente foarte puternice, în care gelozia, furia şi sinceritatea ies la iveală. Tocmai de aceea, multe cupluri vor descoperi dacă mai pot merge împreună sau nu.

Berbecii îşi doresc mari realizări în dragoste şi nu acceptă jumătăţi de măsură. Cei care nu sunt implicaţi într-o relaţie se îndrăgostesc de cineva special.

Spune ce zodie eşti ca să vezi cum o să fie 2016 pentru tine! Horoscopul pentru anul viitor

Taurii vor linişte în cămin. Dacă sunt implicaţi într-o relaţie,

Pentru Gemeni este o săptămână foarte ofertantă. Îşi fac tot felul de planuri şi strategii ca să nu fie prinşi cu minciuna.

Racii sunt făcuţi pentru iubire în acest moment. consideră că merită mai mult decât au în acest moment.

Horoscop: Află care este ziua ta norocoasă în funcţie de zodie şi cum să profiţi de ea

Aflaţi detalii despre toate zodiile în materialul de mai sus!

Află cum ar trebui să fie sufletul tău pereche în funcție de luna în care te-ai născut! Crezi că se potriveşte?... Fenomen spectaculos pe cer! Curentul de meteori "Perseidele" va avea activitatea maximă în noaptea de 12 spre ...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri