Căutare Live

Horoscopul financiar si profesional, cu Anca Martin: " Berbecii, Balantele si Varsatorii sunt cu ochii in patru"

Aspectul format de Luna, Mercur si Saturn ne ofera intuitia pentru a putea ghici adevaratele intentii ale asociatilor si un spirit de detectiv pentru eventualele erori in documente. De acestea se bucura, in special, Berbecii, Balantele si Varsatorii

Berbecilor li se inmaneaza o suma de bani de la serviciu pentru a o administra. E bine sa fie precauti cu investitiile, mai ales ca nu sunt banii lor.

Daca Taurii planuiesc sa lege relatii profesionale, ar fi bine sa discute chestiunile financiare. Au nevoie de o baza solida.

Pentru Gemeni se anunta o zi buna ca sa reduca din cheltuieli. Ar fi indicat sa se gandeasca la ce ar putea renunta de pe lista de cumparaturi zilnice.

Vezi previziunile si pentru celelalte zodii in videoclipul de mai sus!

Puteti urmari editiile integrale ale emisiunii "Neatza" cu Razvan si Dani pe Antenaplay.ro!

Horoscopul sanatatii, cu Anca Martin: ”Gemenii si Scorpionii trebuie sa adopte o dieta sanatoasa"... Un iesean a inventat "casa evantai", o locuinta pe care o poti construi in mai putin de o ora!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri