Antena Căutare

Horoscopul zilei de 5 martie. Balanțele vor întâlni obstacole la tot pasul

Ziua de azi va fi ca o probă de o sută de metri garduri pentru balanţe. Vor întâlni obstacole la tot pasul. Iar taurii vor întâlni un prieten. Care nu le va cere bani, ci îi va întreba de sănătate. Aşa prieteni să tot ai

Ziua de azi va fi ca o probă de o sută de metri garduri pentru balanţe. Vor întâlni obstacole la tot pasul. Iar taurii vor întâlni un prieten. Care nu le va cere bani, ci îi va întreba de sănătate. Aşa prieteni să tot ai

Berbecii trebuie să-şi facă bagajele în dimineaţa asta. Fie pleacă într-o vacanţă. Fie îşi supără partenerul şi trebuie să se mute pentru câteva zile.

Taurii vor întâlni un prieten pe care nu l-au mai văzut de mult. Au multe amintiri de depănat aşa că n-ar trebui să-şi programeze nimic pentru seara asta.

Problemele financiare îi vor împiedica pe gemeni să se distreze aşa cum şi-ar dori. Vor avea de ales între o plimbare în parc sau un film acasă.

Acasă vor rămâne şi racii dar asta nu-i va întrista. Persoana iubită le pregăteşte o cină specială.

Leii au ceva bani puşi deoparte şi astăzi vor mai primi unele sume. De-ar avea şi timp să-i cheltuie.

Fecioarele în schimb au timp şi chef să meargă la cumpărături dar nu au cu ce. Le bate vântul prin buzunare. Aşa că îşi vor pierde vremea pe acasă.

Balanţele vor avea parte de multă alergătură şi obstacole de tot felul. Vor reuşi să le depăşească doar dacă vor apele la ajutorul persoanelor apropiate.

Vor apela şi scorpionii la ajutorul prietenilor pentru a se hotărî unde să meargă în seara asta. Un club, o piesă de teatru sau o petrecere în sufrageria unui amic, sunt câteva dintre propunerile pe care le vor primi.

Unele gesturi ale persoanei iubite îi vor pune pe săgetători pe gânduri. Aceştia se vor întreba dacă nu cumva. N-au de ce să-şi facă griji, totul este în capul lor.

Nimic nu-i va mulţumi pe capricorni. Astăzi sunt irascibili şi vor ţipa întreaga zi. Asta dacă nu se va găsi o persoană care să-i pună la punct.

Cu gura mare vor fi şi vărsătorii. Se trezesc bine-dispuşi şi hotărâţi să dea uitării toate problemele cel puţin pentru o zi. Vor reuşi, aşa că vor fi un zâmbet toată ziua.

Peştii vor încerca să afle cum este să fii şef şi vor sta întreaga zi cu mâinile în sân. Chiar dacă e sâmbătă, cei dragi i-ar putea sancţiona.

Crezi că cineva e cu ochii pe tine? Cum se pot depista, cu ajutorul telefonului, camerele de supraveghere ascunse... Cel mai HAIOS TEST! Completează şirul, dar fără cifra "6". Ai curaj?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x