Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita. Vezi ce-ti rezerva astrele pe 21 octombrie!

Berbecii si vor canaliza energia pe familie. Vor pune la cale surprize pentru cei dragi. Taurii sunt cu capul in nori, au chef de distractie, de aceea nu se vor putea lauda cu multe realizari, astazi

Gemenii si incapatanarea merg mana in mana. Nu e de mirare ca vor avea o zi tensionata.

Racii se vor concentra asupra proiectelor personale. Cu multa rabdare, vor reusi sa obtina rezultatele dorite.

Leii , desi nu vor fi in cea mai buna forma, vor avea parte de reusite in plan profesional, la care nici nu se asteptau.

Fecioarele si inspiratia sunt sinonime. Vor fi in centrul atentiei la serviciu. Ideile lor originale vor starni controverse.

Balantele ar face bine sa fie mult mai organizate pentru a reusi sa-si atinga scopurile. Au spor la bani astazi.

Scorpionii ar trebui sa aiba si masura. Din dorinta de a-si face datoria cat mai bine si de a multumi pe toata lumea, se vor suprasolicita.

O zi excelenta ii asteapta pe nativii din zodia sagetator. Reusite la serviciu, iar acasa, o atmosfera plina de armonie si liniste.

Caricornii sunt numai un zambet. Pofta lor de viata si energia de care dispun ii va ajuta nespus in punerea la punct a proiectelor din plan.

Varsatorii sunt siguri pe ei si pe alegerile pe care le fac la serviciu si acest fapt se va reflecta din plin in rezultatele pozitive ale activitatilor intreprinse.

Pestii isi vor ocupa timpul cu terminarea unui proiect de suflet. Pe seara, e posibil sa-si sporeasca bugetul datorita acceptarii unei oferte profitabile.

Sus pe... masina! In Rusia, spectacolul se face in benzinarie... Si farfuriile zburatoare se mai strica: Minge de foc deasupra Islandei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x