Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 30 august!

Berbecii sunt foarte nehotarati astazi. Spun una si fac alta. Asta nu poate decat sa-i enerveze pe cei care interactioneaza cu ei. Taurii fac totul pentru a-si multumi persoana iubita. Vor renunta chiar la propriul program pentru a-si dedica ziua partenerului de viata.

Gemenii au un chef de distractie si o pofta de viata incat cu greu cei din jur reusesc sa tina pasul cu ei. Ar trebui totusi sa nu exagereze.

Racii se vor implicac trup si suflet in activitatile profesionale si vor avea rezultate excelente.

Leii sunt tare sfatosi astazi, impart pareri si opinii chiar daca cei din jur nu le cer asta. Risca sa devina cicalitori.

Fecioarele sunt cam impulsive, insa pentru a avea o zi linistita ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a vorbi.

Balantele vor pleca intr-o calatorie. Desi nu se vor relaxa asa cum si-ar fi dorit, totusi, se vor intoarce mai odihnite.

Scorpionii au sansa de a-si investi banii in proiecte profitabile. Nu vor veni castigurile peste noapte, insa merita tot efortul.

Sagetatorii vor avea o zi buna in plan social. Se intrevad ceva intalniri cu oameni importanti, care le-ar putea fi de folos in cariera.

Capricornii vor primi o veste buna legata de un proiect important de seviciu, acest fapt le va da o stare de bine si vor fi mai toata ziua zambitori.

Varsatorii duc lipsa acuta de diplomatie si asta nu e deloc bine. Relatiile sociale pot avea de suferit din aceasta cauza.

Pestii vor fi cu gandul la weekend. Isi vor indrepta toata atentia pentri a-si face planuri de distractie, asa ca, la capitolul munca, vor stagna.

Nici "Capra cu trei iezi" nu mai e ce-a fost! Povestile copilariei au suferit modificari... Un nou record a fost stabilit pe o singura roata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x