Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 5 septembrie!

Berbecii vor avea o zi plina de reusite. Multe dintre ele ii vor lua prin surprindere. Spre seara se intrevede si o intalnire importanta. Taurii sunt expansivi si plini de voie buna. Se vor implica la maximum in tot ce vor intreprinde.

Gemenii au vorba dulce, astazi, si vor reusi sa aplaneze eventualele conflicte izbucnite la serviciu si sa aduca liniste si pace in jurul lor.

Racii se vor detasa de stresul cotidian si isi vor concentra atentia catre familie. Vor lasa la o parte problemele de serviciu.

Leii nu vor renunta la proiectele personale, chiar daca lucrurile se vor desfasura ceva mai greu. Se vor inarma cu multa rabdare si vor avea sorti de izbanda.

Fecioarele nu prea stiu de gluma. Tensiunile de la birou le taie din elan si din cheful de vorba.

Balantele se vor implica in rezolvarea problemelor familiale si, la sfarsitul zilei, vor fi multumite de ce au realizat.

Scorpionii nu prea vor tine cont de cerintele sefului si asta s-ar putea sa le creeze probleme profesionale, asa ca n-ar strica sa fie mai receptivi.

Pentru sagetatori este o zi favorabila dezvoltarii relatiilor sociale, asa ca este indicat sa nu refuze nicio propunere a partenerilor de afaceri.

Capricornii sunt pusi pe glume, astfel ca se vor concentra mai putin pe solutionarea problemelor de la serviciu.

Varsatorii sunt cam cheltuitori. Nu e nimic nou in asta, insa pentru prevenirea problemelor financiare ar trebui sa invete sa mai faca si ceva economii.

Pestii vor tine sub control activitatile de la birou, chiar daca acestea nu se vor desfasura in cele mai bune conditii.

Preparate pe masura lor! "Uriasul si micuta" au primit in dar cea mai mare, respectiv cea mai mica shaorma din... Cu bicicleta pe Transfagarasan, o experienta memorabila!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x