Căutare Live

Și-a drogat iubita ca să se poată juca în continuare jocuri video! Uite cum a păcălit-o!

Un tânăr de 23 de ani și-a drogat într-o zi iubita, pentru a se putea juca în voie jocuri video. Modul în care a păcălit-o este inedit.

Un pasionat de jocuri video a făcut totul pentru hobby-ul său

Un tânăr de 23 de ani și-a drogat într-o zi iubita, pentru a se putea juca în voie jocuri video. Modul în care a păcălit-o este inedit.

Bărbatul se afla acasă împreună cu un prieten. Cei doi se jucau jocuri video atunci când iubita tânărului a venit acasă.

Supărată că partenerul ei petrece prea mult timp în fața consolei de joc, aceasta a încercat să îl facă să renunțe.

A descoperit că are în casă o consolă de jocuri ce i-ar putea aduce o avere de peste 35.000 de dolari!

Pasiunea pentru jocuri video l-a costat scump pe un tânăr de 23 de ani

Pentru a se juca în continuare, bărbatul a făcut un ceai în care a pus sedative. Iubita a adormit, iar astfel tânărul și-a continuat jocul.

Doi foști iubiți s-au întâlnit la metrou și au stat față în față! Ceea ce s-a întâmplat după i-a lăsat pe toți în lacrimi! (VIDEO)

Acum, acesta a fost părăsit de parteneră și este cercetat de poliție.

Spune adio balsamului de rufe. Care este cel mai ieftin și bun înlocuitor... Privește atent banana, asta e cea mai tare iluzie optică! Ce culoare vezi? (VIDEO)...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri