Antena Căutare

Imagini cutremuratoare: Valeria Levitin, femeia care cantareste 25 de kilograme, in costum de baie

Curajoasa si fara inhibitii! Valeria Levitin, femeia de numai 25 de kilograme, a pozat sumar pe plaja din Monte Carlo. Ea a acceptat sa-si arate trupul pentru a trage un semnal de alarma pentru toate femeile care urmeaza diete drastice.

De mica se visa model! De mica visa la o sedinta foto asa cum nimeni nu a mai facut vreodata. Si visul a devenit realitate, dar nu asa cum spera ea. Acum, Valeria este numai piele si os si, cu toate acestea, a hotarat sa-si exerseze abilitatile de fotomodel, aratandu-si trupul mutilat intr-o sedinta foto.

Mai intai, Valeria si-a dezvelit trupul firav pe plaja luxurianta din Monaco. Fara sa tina cont ca i se vad coastele mai clar decat la o radiografie, s-a imbracata intr-o fusta scurta si un sutien. Atat! Asa a defilat Valeria pe plaja, ca si cum ar fi fost pe cele mai mari podiumuri ale lumii.

In cele din urma, sedinta foto s-a mutat chiar in apartamentul din Monaco, unde rusoaica locuieste de ceva timp. Valeria si-a luat inima in dinti si a iesit pe balcon imbracata la fel de sumar.

La fel de curajoasa a intrat in dormitorul unde si-a schimbat tinuta. A imbracat un tricou negru si si-a scos cu grija sutienul. Pentru ea, orice lucru pe care il face presupune un efort suprauman, iar ziua s-a incheiat mult mai devreme.

Vezi si...

Cum arata Valeria Levitin, cea mai slaba femeie din lume, acum 20 de ani!

Cea mai SLABA femeie din lume, la Acces Direct: Are 39 de ani si doar 25 DE KILOGRAME!

Slabe de Romania. Vezi AICI care sunt cele trei vedete despre care specialistii spun ca se apropie de anorexie


Dietele extreme, de infometare, pot ucide. Iar Valeria, cea mai slaba femeie din lume, a fost pe punctul de a-si pierde viata din pricina mancarii. Sau, mai exact, din cauza lipsei acesteia. Culmea, desi acum duce o lupta crunta cu anorexia, multe tinere vor sa-i urmeze exemplul. Iar printre ele sunt si romance.

De altfel, Valeria este foarte atenta la cuvintele pe care le spune. Orice fel de indicatie este “preluata” imediat de femei din intreaga lume, femei dornice sa slabeasca rapid si fara ajutor specializat. Si nu putine si-au pierdut viata incercand sa scape de kilograme, desi erau piele si os.

Andrei Laslau, un nutritionist de renume, s-a declarat socat de situatia rusoaicei Valeria. “Ei au un sistem imunitar prabusit din cauza malnutritiei”, a explicat el, precizand, totodata, ca recuperarea in astfel de cazuri este extrem de grea.

Valeria Levitin: "Nu m-am infometat ca sa slabesc asa"


foto: ahaonline.cz

Cum arata Valeria Levitin, cea mai slaba femeie din lume, acum 20 de ani!... VIDEO! Calendarul erotic cu preoti se pregateste pentru 2014: deja a facut valva pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x