Antena Căutare

Imagini din DRONA: Sagrada Familia, asa cum nu a fost vazuta NICIODATA

Doi spanioli au obtinut imagini cu Sagrada Familia, printr-un nou model de drona, un mini-elicopter, ce are opt motorase si pe care au atasat o camera video

Sagrada Familia, opera arhitectului Antonio Gaudi, este unul dintre simbolurile Barcelonei si cel mai vizitat monument din Spania, in 2011. Dimensiunile impresionante si turnurile sale atrag mii de turisti fascinate de arhitectura templului inceput in 1882.

Au fost facute mii de fotografii pentru a avea o noua perspectiva asupra operei. Apoi, au fost puse cap la cap intr-un filmulet de fix cinci minute. Alberto Castano si Luis Caldevilla sunt cei care, cu ajutorul tehnicii ”time lapse”, au obtinut imagini cu luminile si umbrele unui oras si ale unui monument pline de istorie.

Mini-elicopterul pe care l-au folosit a oferit noi puncte de vedere inedite ale constructiei, iar imaginile nu mai au nevoie de nicio alta prezentare.

BEEETONNN! Celebra Statuie a Libertatii e plagiata?!?... O inchisoare veche din Olanda a fost transformata in hotel de lux!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x