Imaginile anului în România! Atenție la microfon! La 40 de grade în aer, cântăreața de muzică populară și publicul au încins hora direct în piscină!

Imaginile inedite au fost surprinse în Băile Felix. În ciuda căldurii, cântăreaţa nu a renunţat la straiele populare. Turiştii au invitat-o să se răcorească și asta a şi făcut, dar tot în costum popular şi tot cu microfonul în mână.

Imaginile inedite au fost surprinse în Băile Felix. În ciuda căldurii, cântăreaţa nu a renunţat la straiele populare.

Turiştii au invitat-o să se răcorească și asta a şi făcut, dar tot în costum popular şi tot cu microfonul în mână. Aşa că, dacă tot se cânta în mijlocul lor, turiştii au considerat normal să încingă şi o horă. În piscină!

Momentul a fost filmat și postat pe internet, iar imaginile au devenit virale. Unii s-au amuzat, alții i-au invidiat pe cei care s-au răcorit, încântați fiind de acordurile muzicii autohtone.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri