Antena Căutare

Imaginile anului în România! Atenție la microfon! La 40 de grade în aer, cântăreața de muzică populară și publicul au încins hora direct în piscină!

Imaginile inedite au fost surprinse în Băile Felix. În ciuda căldurii, cântăreaţa nu a renunţat la straiele populare. Turiştii au invitat-o să se răcorească și asta a şi făcut, dar tot în costum popular şi tot cu microfonul în mână.

Imaginile inedite au fost surprinse în Băile Felix. În ciuda căldurii, cântăreaţa nu a renunţat la straiele populare.

Turiştii au invitat-o să se răcorească și asta a şi făcut, dar tot în costum popular şi tot cu microfonul în mână. Aşa că, dacă tot se cânta în mijlocul lor, turiştii au considerat normal să încingă şi o horă. În piscină!

Momentul a fost filmat și postat pe internet, iar imaginile au devenit virale. Unii s-au amuzat, alții i-au invidiat pe cei care s-au răcorit, încântați fiind de acordurile muzicii autohtone.

Cum arată lumea prin ochii unui copilaș de un an și jumătate? Părinții i-au dat un aparat de fotografiat și IMAGINILE SU... Un bărbat făcea curat în grădină atunci când a dat peste niște ouă stranii! Ce minune se ascundea înăuntru?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x