Antena Căutare

In 100 de ani ne vom intalni cu o civilizatie extraterestra

Fiziciana britanica Jocelyn Bell Burnell, profesoara la Oxford, ne anunta ca in cel mult 100 de ani omenirea va intra in contact cu o civilizatie extraterestra si ca trebuie sa ne pregatim pentru un asemenea eveniment unic in istorie, conform Daily Mail.

“Vom gasi semne de viata in univers in urmatorii 100 de ani, poate chiar de viata inteligenta”, a afirmat fiziciana britanica in cadrul unei conferinte care a fost organizata in Irlanda, la Dublin.

“Guvernele ar trebui de pe acum sa stabileasca strategii pentru o eventuala intalnire cu o civilizatie extraterestra”, a spus Jocelyn Bell Burnell, care este foarte sigura ca o asemenea intalnire va avea loc in urmatorul secol.

“Cat de bine pregatiti suntem pentru un contact cu ei? Cum ii vom aborda? Ar trebui sa-i plasam intr-o gradina zoologica, sa-i mancam, sa trimitem armata pentru a ii aduce pe calea democratiei. O sa fie interesant cui vom spune mai intai de faptul ca suntem in contact. Presei, premierului, Papei? Ar trebui sa ne gandim la asta din acest moment“, a mai spus Jocelyn Bell Burnell.

Foto: ivarfjeld.wordpress.com

CNN nu stie cum arata Whitney Houston!!!... Moda pentru doamnele mai putin trase prin inel!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x