Antena Căutare

În India, s-a livrat prima pizza prin intermediul unei drone

Franceso’s Pizza din Mumbai, India, a fost prima companie din lume care a apelat la drone pentru a livra o pizza unui client.

Franceso’s Pizza din Mumbai, India, a fost prima companie din lume care a apelat la drone pentru a livra o pizza unui client.

Deşi discutam de mult timp de posibilitatea livrării de produse către clienţi prin intermediul unei drone, până la această oră, nu aveam nici un exemplu care să ateste că acest lucru este posibil şi fezabil. Cei de la Amazon erau destul de aproape de materializarea acestui concept, dar şi ei au recunoscut că va mai dura câţiva ani până la materializarea programului Prime Air.

Ignorând efectiv traficul infernal din Mumbai, Francesco’s Pizzeria va intra în istorie ca fiind primul restaurant ce a folosit o dronă pentru a livra o pizza caldă la domiciliul unui client. ,,Cu toţii am citit despre planurile retailer-ului american Amazon de a folosi drone. Noi am executat cu succes o livrare de test, trimiţând o pizza unui client aflat la 1,5 km de locaţia noastră pe 11 mai.” Directorul executiv al companiei responsabile de acest experiment, Mikhel Rajani a fost foarte încântat de rezultatele primei livrăi cu un UAV – unmanned aerial vehicle.

Citeste AICI continuarea articolului!

Conchitei Wurst, învinuită pentru potopul din Balcani... Gemenii dau sfaturi de folos: Horoscopul de weekend, cu Camelia Pătrășcanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x