Antena Căutare

În luna mai, ele sunt zodiile peste care va da norocul... financiar! Vor întoarce banii cu lopata și vor atrage bunăstarea ca un magnet

Banii poate nu aduc fericirea, dar cu siguranță o întrețin. Ele sunt zodiile care au noroc de bani în luna mai!

Banii poate nu aduc fericirea, dar cu siguranță o întrețin. Ele sunt zodiile care au noroc de bani în luna mai!

Scorpion

Faptul că muncesc și au noroc de bani nu este niciun secret pentru nimeni, însă în luna mai nativii scorpion nu doar că vor fi liniștiți în plan sentimental, însă se vor concentra din plin pe serviciu, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Vor câștigă bani suficienți în luna mai și nu vor duce lipsa de nimic.

Rac

Au trecut prin momente delicate și au fost extrem de triști, dar ghinionul a fost distrus. Nativii Rac vor fi încântați să-și recapete norocul la bani, fapt pentru care își vor îndeplini, în sfârșit, visul de a pleca într-o călătorie sau de a-și cumpără mașînă dorită, întrucât vor obține multe câștiguri financiare.

Fecioară

Nici nativii născuți sub semnul Fecioara nu vor duce lipsa de bani în luna mai, întrucât în această perioada vor culege roadele. Muncă lor va fi, în sfârșit, răsplătită pe deplin, așa că se vor bucură de bani, pe care îi vor folosi chiar și pentru a veni în ajutorul cuiva drag.

De cealaltă parte, însă, persoanele născute sub semnul Berbec vor risipi toți banii. Deși muncesc mult, ei nu câștigă suficient, iar banii obținuți îi vor folosi pentru cheltuieli obișnuite, nu pentru a-și îndeplini dorințele.

Totuși, în următoarea perioada, spre finalul verii, norocul le va surâde și vor reuși să câștige bani mai mulți, astfel că este posibil să plece chiar și într-o vacanță exotică.

Aniversare istorică la Casa Regală a Marii Britanii. La mulți ani, Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a... De ce vin extratereștrii pe Pământ? Explicația inedită a unui specialist în OZN-uri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x