- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Inteligența artificială s-a dezvoltat considerabil în ultimul an și este liberă la a fi folosită de oricine, atât gratuit, cât și în schimbul unor sume de bani dacă vrei facilități în plus. De exemplu, dacă vrei să primești răspunsuri la întrebările tale de la personaje care au marcat istoria creștinătății, precum “Iisus” sau alte figuri biblice, inclusiv “Fecioara Maria” sau “Iosif”. Nu este exclus de pe listă, însă, nici Satan.
De la confesiunile în fața icoanelor și studierea Bibliei în scopul de a acumula informații de ordin moral, s-a ajuns la confesiuni cu inteligența artificială care oferă răspunsuri pe baza cunoștințelor acumulate din Biblie. Practic va oferi o soluție, așa cum reiese din învățăturile descrise în Scriptură.
"Zeciuiala" în era AI. Cât trebuie să plătească utilizatorii să discute cu figurile biblice create de inteligența artificială
Nu, nu ți se iartă păcate, dar vorbești ca la terapeut! Potrivit Antena 3 CNN, pașii sunt simpli în aplicația disponibilă online, ChatGPT: "Faceți click pe oricare dintre figurile "Sfânta Familie” și veți fi imediat întâmpinat cu un mesaj: "Salutări, prietene! Sunt Iisus Hristos, aici pentru a discuta cu tine și a oferi îndrumări și dragoste. Cum pot să te ajut astăzi?”.
De asemenea, utilizatorii mai pot avea acces şi la alte personaje din Vechiul Testament, precum Adam și Eva şi chiar cu Satan.
Citește și: Darul de la nuntă, în vizorul ANAF. Ce se întâmplă cu banii primiți în plic la marele eveniment
Șeful Cyberint de la SRI: "Inteligența artificială trebuie să fie mult mai bine reglementată"
Forul european consideră că sistemele de IA generative bazate pe astfel de modele, cum ar fi ChatGPT, ar trebui să respecte cerinţele de transparenţă, adică trebuie să divulge când un conţinut a fost generat de IA, inclusiv pentru a ajuta la distingerea aşa-numitelor imagini "deep fake" de cele reale, şi să introducă garanţii împotriva generării de conţinut ilegal.
"Inteligenţa artificială este foarte prezentă. Cine crede că discutăm că o să crească în viitor... Nu, e prezentă deja. Trebuie reglementată, aşa cred eu, şeful Cyberint de la SRI. Chiar trebuie să fie mult mai bine reglementată. Este super-prezentă în viaţa noastră şi toate acele facilităţi pe care le simţim la dispozitivele inteligente la telefon, care ni se întâmplă. Toate au în ele Inteligenţă Artificială. Ne ajută să detectăm mai rapid malware, să prioritizăm ameninţări, să automatizăm procese, să analizăm volume mari de date şi să reducem erorile umane. Malware-ul scris de actorii rău-intenţionaţi, cu Inteligenţa Artificială, este mult mai performant. Avem şi provocări. A crescut foarte mult complexitatea malware-ului dezvoltat cu ajutorul Inteligenţei Artificiale, precum şi sistemele în care se creează un astfel de malware", a declarat oficialul, într-o conferinţă de specialitate, potrivit Agerpres.
Citește și: Câte zile libere legale vor avea romanii în 2024. Schimbările care aduc bucurie pe chipurile românilor
Ce se întâmplă cu trupul unei persoane, dacă a decedat în timpul călătoriei cu avionul. Un pilot a dezvăluit totul... Un nou animal descoperit în România. Specia nu a mai fost văzută până acum...