Antena Căutare

Interpolul confirma cazul baiatului care si-a ingropat tatal in padure de 5 ani

Politia germana incearca sa refaca traseul "baiatului padurii", care si-a ingropat tatal intr-o mlastina, anunta Daily Mail. Se pare ca baiatul ar fi traversat Europa dus-intors in cei cinci ani de cand disparuse impreuna cu parintele sau.

Ray, in varsta de 17 ani, de abia isi amintea propriul nume cand a fost descoperit de autoritati. A ajuns in Berlin pe 5 septembrie purtand numai un rucsac si un sac de dormit.

Tanarul pretinde ca a mers cu tatal sau in sudul padurii din Berlin dupa moartea mamei, iar de atunci au trait numai in mijlocul arborilor.

Baiatul povesteste cum si-a ingropat tatal intr-o mlastina inainte de merge spre Berlin, dupa cum il sfatuise chiar parintele sau in cazuri de urgenta.

Interpolul incearca sa investigheze acum daca Ray si-a trait cu adevarat ultimii 5 ani din viata in padurile bavareze. Anchetatorii sunt uimiti de acest caz. Desi nu au reusit identifice mormantul tatalui sau, acestia spun ca pana acum spusele baiatului se confirma.

"Am contactat si politia din Cehia in cazul in care exista vreun indiciu ca baiatul ar fi mers spre granita de sud, adica pe teritoriul ceh. Ar fi putut sa treaca granita daca a spus ca a mers doua saptamani catre nord. Dar credem ca este o exagerare. Oricum ar fi, cercetarile din primele doua saptamani confirma spusele baiatului", a spus unul dintre anchetatori.

Foto: Daily Mail

"Topirea trupului", inmormantarea de groaza introdusa in Florida... O operatie de succes: Gemenele cu capetele lipite au fost separate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x