Antena Căutare

Îți amintești de fetița din filmul „Matilda”? Cum arată azi Mara Wilson, la 25 de ani de la lansarea peliculei

S-au împlinit 25 de ani de la lansarea celebrului film „Matilda”. Atunci, milioane de oameni din întreaga lume s-au îndrăgostit de fetița cu zâmbet cuceritor. Cum arată azi Mara Wilson, actrița care a dat viață simpaticului personaj?

mara wilson, in filmul matilda Galerie
Cum arată azi actrița Mara Wilson, cea care a interpretat rolul principal din filmul „Matilda” | sursa foto: Profimedia

Avea doar șase atunci când producătorul filmului „Mrs. Doubtfire” a fost de-a dreptul fermecat de energia și de zâmbetul pe care îl afișa mai mereu Mara Wilson. Extrem de talentată, fetița a primit un rol important în cadrul celebrei pelicule.

Așa a ajuns să joace alături de Sally Field și de regretatul Robin Williams, iar prestația sa a fost atât de apreciată încât a urmat un alt rol de neuitat, în filmul „Matilda”.

Cum arată azi Mara Wilson, fetița care a jucat rolul principal din filmul „Matilda”, în urmă cu 25 de ani

Iată că au trecut 25 de ani de când îndrăgita peliculă a avut lansarea. În 1996, Danny DeVito a dat lovitura în calitate de regizor, căci filmul „Matilda” s-a dovedit a fi un real success. Rolul principal i-a fost distribuit actriței Mara Wilson, care la momentul respective avea doar șase ani. Se remarcase în filmul „Mrs. Doubtfire” și producătorii au considerat că ea este cea mai potrivită pentru a da viață personajului din romanului lui Roald Dahl.

Pentru cei care nu știu sau nu își amintesc, filmul prezintă viața unei fete extrem de istețe pe nume Matilda, care are puteri supranaturale. Ori de câte ori are ocazia, copila se folosește de aceste abilități pentru a da o lecție celor din jur, dar mai ales maleficei directoare a școlii în care ea învață.

Chiar dacă mulți au lăudat filmul în care joacă Mara Wilson, bugetul a fost unul de 36 de milioane de dolari, iar încasările de doar 33 de milioane de dolari.

Totuși, cum arată astăzi actrița care a dat viață personajului principal din filmul „Matilda”?

După aceste două roluri de success la care un copil nici nu visează, Mara Wilson a jucat în câteva filme și seriale, dar nu a mai strălucit la fel de tare. Apoi, aceasta a decis să renunțe la filme și a ales să facă teatru și să își dedice mai mult timp scrisului. În plus, actrița s-a implicat și în numeroase cauze caritabile.

Citește și: Îți amintești de fetița din „Titanic”? Cum arată azi actrița Alexandrea Owens Sarno

În prezent, aceasta are 34 de ani și, în urmă cu câțiva ani, Mara Wilson a postat pe blogul său personal un mesaj prin care a explicat fanilor de ce a dorit să renunțe la lumea filmului, deși a înregistrat un succes atât de mare.

„Jucatul în filme nu este foarte distractiv. Faci același lucru iar și iar, până când ai făcut totul bine, conform regizorului. Iar asta nu îți dă prea mare libertate. Cele mai frumoase momente pe care le-am avut la filmări au fost cele în care regizorul m-a lăsat să mă exprim așa cum simt, dar au fost clipe rare”, a dezvăluit îndrăgita vedetă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea e fosta profesoară cu bust de 14 kilograme. Are 50 de ani și zeci de operații estetice. Cum arată Lorena Fabiana Colo... Ena Miller, femeia care e întrebată constant dacă bebelușul pe care l-a născut chiar este al ei. Cât de diferiți sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x