Căutare Live

Îți amintești de fetița din filmele „Mrs. Doubtfire” și „Matilda”? Cum arată azi Mara Wilson

Era în anul 1993 atunci când o fetiță pe nume Mara Wilson, atunci în vârstă de doar șase ani, a dat lovitura și a devenit cunoscută în toată lumea, după rolul său savuros din filmul „Mrs. Doubtfire”. Cum arată azi actrița?

Deși avea doar șase ani, Mara Wilson i-a impresionat pe producătorii filmului „Mrs Doubtfire”

sursa foto: Profimedia

Deși avea doar șase ani, Mara Wilson i-a impresionat pe producătorii filmului „Mrs Doubtfire” cu talentul său ieșit din comun.

Aceasta a avut șansa de-a juca alături de Sally Field și de regretatul Robin Williams și prestația sa a fost atât de apreciată încât a urmat un alt rol de neuitat. În 1996, fetița a interpretat rolul principal din filmul „Matilda”, câștigând inimile a milioane de oameni din întreaga lume.

Cum arată azi Mara Wilson, fetița care a jucat în „Matilda” și „Mrs. Doubtfire”

Totuși, după aceste două succesuri uriașe la care un copil nici nu vosează, Mara Wilson a jucat în câteva filme și seriale, dar nu a mai strălucit la fel de tare. Apoi, aceasta a decis să renunțe la filme și a ales să facă teatru și să își dedice mai mult timp scrisului. În plus, actrița s-a implicat și în numeroase cauze caritabile.

citește și: În trecut, Jade din Clona era considerată una dintre cele mai sexy actrițe. Cum arată în prezent corpul Giovannei Antonelli

Dar poate că cel mai surprinzător lucru dintre toate a fost șocul pe care l-au trăit fanii atunci când au descoperit cât de mult a crescut fetița din filmele „Mrs. Doubtfire” și „Matilda”! Născută în 1987, aceasta are în prezent vârsta de 33 de ani.

citește și: O mai țineți minte pe actrița principală din Secretul Mariei? Cum arată Anemona Niculescu acum

În urmă cu ceva ani, Mara Wilson a postat pe blogul său personal un mesaj prin care a explicat fanilor de ce a dorit să renunțe la lumea filmului, deși a înregistrat un succes atât de mare.

„Jucatul în filme nu este foarte distractiv. Faci același lucru iar și iar, până când ai făcut totul bine, conform regizorului. Iar asta nu îți dă prea mare libertate. Cele mai frumoase momente pe care le-am avut la filmări au fost cele în care regizorul m-a lăsat să mă exprim așa cum simt, dar au fost clipe rare”, a dezvăluit îndrăgita vedetă.

Modificarea pe care Macaulay Culkin vrea să o facă filmului Singur Acasă 2. Ce ar schimba starul...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x