Căutare Live

Îți îngheață sângele! O gară, BÂNTUITĂ de fantoma unei adolescente. Imaginea ei este TULBURĂTOARE

O gară din orașul australian Sydney ar fi bântuită de fantoma unei adolescente în haine pătate de sânge, care ar apărea plângând sau țipând îngrozită.

O gară din orașul australian Sydney ar fi bântuită de fantoma unei adolescente în haine pătate de sânge, care ar apărea plângând sau țipând îngrozită.

Potrivit Daily Mail, vânătorii de fantome ar fi auzit un „plâns stins” la gara Macquarie Fields, aflată în sud-vestul orașului Sydney, înainte de a vedea fantoma plină de sânge, care ar fi scos țipete de groază.

Învăluită în mister, această fantomă ar apărea doar târziu în noapte, atunci când gara este aproape goală.

După ce pleacă ultimul tren, iar platforma rămâne aproape goală, vântul aduce un sunet slab de plâns.

Mai multe persoane ar fi zărit fantoma, cu o pată de sânge închisă la culoare, în zona pieptului. Unii spun că au văzut-o stând pe șine, plângând, iar alții spun că au auzit-o țipând îngrozită ori că i-a privit insistent.

În anul 2005, gara Macquarie Fields a devenit cunoscută după ce în apropierea acesteia a avut loc o revotă – mai mute mașini au fost incendiate, iar câțiva polițiști au fost răniți.

Maria Ghiorghiu, previziune înfiorătoare: „Un bloc imens va dispărea. Se va prăbuși ziua-n amiaza mare”... O pictură ar putea deveni cea mai scumpă lucrare a unui artist în viaţă vândută la licitaţie. Cum arată opera, dar și câ...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri