Antena Căutare

Jumatate din angajatii CNADNR, fara bacalaureat

Drumurile de la noi din tara sunt proaste si pline de gropi nu doar din cauza lipsei fondurilor, ci si din cauza lipsei specialistilor in domeniu. Aceasta este concluzia la care au ajuns transportatorii.

Aproape jumatate dintre angajatii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) nu au nici bacalaureatul, insa semneaza contracte de sute de milioane de euro. Sunt lucruri grave. Cred ca transporturile din Romania pot fi comparate cu Autostrada A1 (Bucuresti - Pitesti), cu infrastructura foarte proasta, pe care mai punem din cand in cand cate un petic, sa mai circulam o zi", a declarat ieri Augustin Hagiu, presedintele Federatiei Operatorilor Romani de Transport.

Acesta a comparat transporturile din Romania cu o vaca de muls care a slabit mult in ultimii trei ani, „e batuta, fugarita si nu mai are ce manca".

Exceptie de la regula nu a facut nici fostul sef al departamentului care se ocupa de autostrazi din cadrul CNADNR, Adrian Ionescu, care si-a dat demisia la plecarea lui Berceanu de la conducerea MTI. Ionescu avea studii de specialitate in agronomie. De la instalarea in functia de ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, se chinuie sa atraga cat mai multe fonduri europene pentru drumurile din tara.

Nu pot sa o acuz pe doamna ministru ca gradul de absorbtie al fondurilor europene este scazut, dar este clar ca a primit o misiune de foarte de sus, de la Basescu, si trebuie sa se ocupe de absorbtia fondurilor", a spus Hagiu.

Tot articolul, in Jurnalul National

Pauza de alaptat pentru tatii din Spania... VIDEO! Soferita naravasa! A batut un politist!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x