Antena Căutare

Jyoti Amge, in platoul Acces Direct! Are 20 de ani, 63 de centimetri si vrea sa fie actrita la Bollywood

La 63 de centimetri, Jyoti Amge pare un copil. Este dezarmant de sincera si incredibil de optimista. Merge la facultate, isi creaza propriile haine si vrea sa ajunga actrita la Bollywood.

Concetatenii cred ca Jyoti este reincarnarea unei zeite. La varsta de 20 de ani, micuta indianca are doar 63 de centimetri. Avea 7 ani cand parintii ei au observat ca ceva nu este in regula cu fiica lor. Dar in loc sa transforme aceasta trasatura fizica intr-un dezavantaj, Jyoti si-a creat o lume a ei in care inaltimea nu are nicio importanta.

Camera in care locuieste este personalizata pe nevoile ei, iar hainele si le creaza singura. De cand inaltimea sa record a fost omologata de Guiness World Records, viata ei si a parintilor sai s-a schimbat complet. Jyoti Amge a inceput sa calatoreasca in toata lumea si sa cunoasca oameni de toate genurile, iar in calatoriile sale, parintii nu au scapat-o din vedere. Uneori, au insotit-o si cele trei surori ale sale, care nu au defecte congenitale.

O zi normala din viata lui Jyoti incepe cu ore la facultate, continua cu discutii amicale pe Facebook si se termina cu "sesiuni" de dansuri traditionale. Visul tinerei? Ca intr-o buna zi sa ajunga actrita la Bollywood.

Vezi editia integrala pe Antena Play!

Cea mai mica femeie din lume, in fata celei mai mari cladiri din Europa: Jyoti Amge, la Casa Poporului!... Drama femeii cu trup de copil: "Jyoti nu poate sa stea mult in picioare, dar adora sa danseze si sa cante!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x