Antena Căutare

Luna, un pui de urs polar, a devenit vedeta la o gradina zoologica din SUA

Un alt pui de urs polar cunoaste faima mondiala. Are trei luni, se numeste Luna si a debutat in fata vizitatorilor zilele trecute, la gradina zoologica Buffalo, din New York, Statele Unite.

Managerii de aici vor ca prin intermediul acestui pui de urs polar sa atraga investitii de 4 milioane de dolari, necesari refacerii aripii dedicate animalelor din zona arctica. Fara acel spatiu, Luna si celelalte animale polare vor fi mutate in alte gradini din tara.

Luna nu a fost prezentata publicului, deocamdata, din cauza varstei. Totusi, cine doreste sa o vada poate urmari camerele video instalate in cusca acesteia.

Reprezentantii gradinii zoologice au anuntat ca au demarat un concurs pe Facebook pentru a-i gasi un nume micului ursulet. Luna este doar provizoriu.

Roverul Curiosity are probleme software, trebuie sa stea in Safe Mode... Actorul Kevin Bacon e insurat de 25 de ani cu o ruda si au copii impreuna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x