Antena Căutare

Lungimea degetelor de la picioare îţi trădează secretele! Spune-mi cum le ai, ca să îți spun cine ești cu adevărat!

Există nenumărate metode prin care îţi poţi da seama ce tip de personalitate a dezvoltat persoana de lângă tine, iar între acestea se numără Testul mâinii, Harta emoţiilor din degete sau Testul degetului arătător.

Există nenumărate metode prin care îţi poţi da seama ce tip de personalitate a dezvoltat persoana de lângă tine, iar între acestea se numără Testul mâinii, Harta emoţiilor din degete sau Testul degetului arătător.

Totuşi, specialiştii sunt de părere că poţi să dezbraci o persoană de secrete printr-o simplă analiză a degetelor de la picioare. Te întrebi ce poate să dezvăluie lungimea degetelor de la picioare despre tine?

Degetul mare

Dacă este mai lung decât celelalte, înseamnă că eşti o fire creativă şi inteligentă. Rezolvi orice problemă cu uşurinţă şi poţi oricând să priveşti lucrurile din afară, fără să te implici emoţional nicio secundă. Îţi este destul de greu să te concentrezi în anumite situaţii şi ai tendinţa să abandonezi proiectele la mijlocul drumului.

Dacă este mai mic decât restul degetelor, lucrurile stau total diferit decât cele expuse mai sus. Rezolvi fără probleme mai multe probleme deodată, dar pentru că eşti o persoană tipicară, nu accepţi sfaturile celor din jur, pentru a nu da greş în ceea ce ai de realizat.

Al doilea deget

Dacă este mai lung, te-ai născut pentru a fi lider. Te descurci nemaipomenit când vine vorba de conducere şi de delegarea sarcinilor, acelaşi lucru fiind valabil şi în ceea ce priveşte coordonarea eforturilor. Eşti o fire energetică şi ai nenumărate resurse pentru a realiza lucruri măreţe, motiv pentru care cei din jur au încredere în tine.

Dacă al doilea deget este mai scurt decât celelalte, acesta ar putea fi un semn că îţi este teamă să le ţii piept celor din jur, chiar dacă ai pregătirea profesională necesară pentru a face acest lucru.

Citește continuarea AICI!

Galerie FOTO: Geloasă pe frumusețea FIULUI ei, o MAMĂ și-a operat fața pentru a avea... GROPIȚE! Cum a ajuns să arate ac... Lux orbitor, buget fără număr și un decor din filme! 15.000 de invitați pentru cea mai tare nuntă a anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x