Antena Căutare

Majoritatea nu crede în ele, deși există dovezi incontestabile ale existenței lor! Fotografii cu fantome, o galerie care te va înspăimânta

Este înspăimântător sau cel puțin interesant să auzi povești despre fantome și spirite de tot felul. Însă care ar fi reacția fiecăruia dintre noi dacă am vedea o fantomă în viața reală? Cu siguranță ne-ar speria teribil!

Este înspăimântător sau cel puțin interesant să auzi povești despre fantome și spirite de tot felul. Însă care ar fi reacția fiecăruia dintre noi dacă am vedea o fantomă în viața reală? Cu siguranță ne-ar speria teribil!

Un site a publicat o serie de fotografii care au surprins spirite și fantome surprinse în viața reală. Imaginile nu sunt trucate, iar în spatele fiecărei imagini există o poveste fascinată.

De exemplu, una dintre aceste instantanee, prezintă un portret de grup al unor soldați care au luptat în timpul Primului Război Mondial. Fotografia datează din 1919, dar povestea ei s-a perpetuat în timp și a devenit virală. De ce? Totul părea normal, dar o față în plus în mulțime era văzută – duhul lui Freddy Jackson, un mecanic care a murit într-un accident doar cu două zile înainte.

Fotografia de mai sus a fost făcută la Cimitirul Grovei din Bremen, în orașul Bremen, Cook County, Illinois în 1991, în timpul unei cercetări paranormale de către Ghost Research Society. Acesta este unul dintre locurile cele mai bântuite din Chicago. În imagine, putem observa silueta unei femei stând pe o bancă. Îngrijitorii cimitirului spun că este vorba despre o mamă care și-a îngropat unicul copil în tinerețe. După ce a murit, fantoma veghează mormântul micuțului.

”Superman” pe două roți din Brazilia, arestat. Individul a reușit să-și conducă motocicleta cu capul! O cascadorie e nim... Fotografia și clipul în care un urs polar moare de foame te vor emoționa până la lacrimi. Slăbit și înfometat, animalul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x