Antena Căutare

Marea a chemat la ea peste 50 de mii de români! Prima vacanţă din vară se încheie!

În Vama Veche a fost mai ceva ca la Mamaia, de Rusalii. O spun turiştii care în cinci zile de distracţie au cheltuit mai mulţi bani decât se aşteptau.

În Vama Veche a fost mai ceva ca la Mamaia, de Rusalii. O spun turiştii care în cinci zile de distracţie au cheltuit mai mulţi bani decât se aşteptau.

În Vamă nu se mai bea bere, ca în anii trecuţi. Acum sunt căutate băuturile scumpe, cluburile şi restaurantele cu mâncare bună. E loc şi pentru găştile de tineri care au cheltuit cât le-au dat părinţii de acasă. Patronii de restaurante şi de hoteluri trag linie şi spun că era loc de mai bine.

Au fost peste 50 de mii de turişti anul acesta pe litoral. La mare sau la munte, românii au cheltuit în minivacanţa de cinci zile peste 7 milioane şi jumătate de lei.

Vama Veche se schimbă, însă. Preţurile în restaurante şi în cluburi cresc şi tind să le ajungă pe cele din Mamaia. Turiştii au schimbat berea cu băuturile scumpe. Câţi turişti, atâtea obiceiuri. Unii au căutat restaurantele bune, alţii.au uitat când au mâncat ultima oară.

Tarife pentru toate buzunarele

Cu 60 de lei pe noapte, un turist şi-a putut găsi o cameră în Vama Veche, la două stele. Tarifele au fost identice cu cele din vacanţa de 1 mai şi aproape neschimbate faţă de cele de anul trecut.

Aproape 10 mii de turişti au fost anul acesta în Vama Veche şi 2 Mai. Şi peste 50 de mii pe tot litoralul. Mamaia nu şi-a pierdut locul în topul celor mai căutate staţiuni. Numai că acolo, tarifele pe noaptea de cazare au sărit de 200 de lei, la hotelurile de trei stele şi chiar de 300 la cele de patru stele. Bucuria vacanţei nu se îneacă la mal, ci în lungul drum de întoarcere acasă.

Cele mai inventive TATUAJE CORECTIVE! Oamenii au vrut să scape de cicatrici și amintiri dureroase cu ajutorul unor desen... NASA nu poate explica asta. „E ceva foarte straniu. Nu ne putem închipui ce reprezintă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x