Antena Căutare

Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul puternic de azi din Costa Rica

Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul puternic, produs vineri, 9 noiembrie, în Costa Rica, cu o magnitudine de 5, 9 grade pe scara Richter. Maria Ghiorghiu susține că seismul care a adus panică în rândul locuitorilor a fost dezvăluit prin intermediul blogului său.

Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul puternic de azi din Costa Rica Galerie
maria ghiorghiu cutremur costa rica

Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul puternic, produs vineri, 9 noiembrie, în Costa Rica, cu o magnitudine de 5, 3 grade pe scara Richter. Maria Ghiorghiu susține că seismul care a adus panică în rândul locuitorilor a fost dezvăluit prin intermediul blogului său.

Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul din Costa Rica. Iată ce susține aceasta:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cutremur Costa Rica 9 noiembrie. Alina Bica și Elena Udrea sunt încarcerate în Costa Rica

Un cutremur de magnitudine 5.3 pe scara Richter a avut loc în această dimineaţă, la ora locală 03:20, epicentrul fiind localizat la 9 kilometri nord-vest de Puerto Jimenez, informează Diario Extra. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 29 de kilometri. Seismul a produs şi o replică de 4 grade pe scara Richter. Autorităţile au făcut apel la calm. Replica a avut loc la ora 03:30, la zece minute de la producerea cutremurului.

Seismul de 5,3 grade a produs panică în Costa Rica. Sute de costaricani au scris pe reţelele de socializare că seismul s-a simţit foarte tare în apropiere de locul producerii sale, printre care oraşul Alajuela.

Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul puternic de azi din Costa RicaAlina Bica și Elena Udrea, încarcerate în Costa Rica

Cutremurul s-a resimţit moderat şi în capitala Costa Ricăi, San Jose. Vă reamintim pe această cale că în San Jose, capitala statului Costa Rica, sunt încarcerate Elena Udrea şi Alina Bica, în închisoarea El Buen Pastor.

În România au avut loc două cutremure vineri, 9 noiembrie: unul în zona Caraș- Severin și Vrancea.

După zeci de ani de nepăsare, castelul Banffy din Răscruci va fi salvat, cu o investiție impresionantă!... 5 locuri misterioase din lume la care NU vom putea ajunge niciodată! Accesul la ele este STRICT INTERZIS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x