Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul puternic de azi din Costa Rica

 
+3 click pentru
galerie

Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul puternic, produs vineri, 9 noiembrie, în Costa Rica, cu o magnitudine de 5, 3 grade pe scara Richter. Maria Ghiorghiu susține că seismul care a adus panică în rândul locuitorilor a fost dezvăluit prin intermediul blogului său.

Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul din Costa Rica. Iată ce susține aceasta:

 Scriam noaptea trecută că vom auzi de un Cutremur mai intens și că vedeam o încăpere întunecată. Și iată dragilor,cum acest Cutremur s-a produs în Costă Rica la oră locală de 03,20 dimineață,acolo unde, noi avem două persoane încarcerate. 

Cutremur in Costa Rica 
 Oamenii au intrat în panică , dar se pare că nu sunt răniți. 
 Toate se adeveresc dragii mei,deoarece nu de la mine le scriu ,ci de la Duhul Cel Prea Sfânt!, a scris aceasta pe blogul său.
 Autorităţile au exclus vreo posibilitate de tsunami după cutremurul puternic din Costa Rica.

Cutremur Costa Rica 9 noiembrie. Alina Bica și Elena Udrea sunt încarcerate în Costa Rica

Un cutremur de magnitudine 5.3 pe scara Richter a avut loc în această dimineaţă, la ora locală 03:20, epicentrul fiind localizat la 9 kilometri nord-vest de Puerto Jimenez, informează Diario Extra. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 29 de kilometri. Seismul a produs şi o replică de 4 grade pe scara Richter. Autorităţile au făcut apel la calm. Replica a avut loc la ora 03:30, la zece minute de la producerea cutremurului.

Seismul de 5,3 grade a produs panică în Costa Rica. Sute de costaricani au scris pe reţelele de socializare că seismul s-a simţit foarte tare în apropiere de locul producerii sale, printre care oraşul Alajuela.

Alina Bica și Elena Udrea, încarcerate în Costa Rica

Cutremurul s-a resimţit moderat şi în capitala Costa Ricăi, San Jose. Vă reamintim pe această cale că în San Jose, capitala statului Costa Rica, sunt încarcerate Elena Udrea şi Alina Bica, în închisoarea El Buen Pastor.

În România au avut loc două cutremure vineri, 9 noiembrie: unul în zona Caraș- Severin și Vranceafacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI