Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis tragedia din Colectiv, previziuni sumbre: „Parlamentul României, câmp de adunat mușețel. Vor să arunce Casa Poporului în aer!”

Femeia care a prezis incendiul din Colectiv face, din nou, o premoniție îngrijorătoare. Maria Gheorghiu a spus la Antena 3 că țara noastră va fi afectată de mai multevevenimente îngrijorătoare.

Femeia care a prezis incendiul din Colectiv face, din nou, o premoniție îngrijorătoare. Maria Gheorghiu a spus la Antena 3 că țara noastră va fi afectată de mai multe vevenimente îngrijorătoare.

Într-o emisiune televizată, prezicătoare a anunțat alte două nenorociri care s-ar putea abate asupra României.

Maria Ghiorghiu asusține că rușii sunt cu ochii pe noi.

„Parlamentul României, câmp de adunat mușețel. Vor să arunce Casa Poporului în aer. Este vizat de teroriști. Rușii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu. Este un pericol, așa consideră pentru ei rușii, dar și pentru noi, pentru viața care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deveselu”, a declarat Maria Ghiorghiu la Antena 3.

Prezicătoarea avertizează că România ca trece printr-o perioadă extrem de grea și că este să fie chiar o revoluție. A vorbit despre mulțimi de oameni care vor ieși în stradă.

„România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vor fi și morți, și răniți”, a mai completat Maria Gheorghiu.

TRADIȚII DE SÂNZIENE! Ce trebuie să faci să-ți visezi ursitul sau să ai noroc în dragoste tot anul... Transformarea uluitoare a unei femei care a vrut să semene cu Meghan Markle! A folosit doar produse de make-up, iar rezu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x