Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Medicii se pregăteau să îi facă autopsia. Au trăit ȘOCUL vieții în momentul care și-au dat seama ce se întâmplase cu bărbatul

Au crezut că urma să efectueze autopsia unui deținut, găsit fără suflare în penitenciarul în care își ispășea pedeapsa pentru furt. Au avut parte de spaima vieții, în momentul în care bărbatul a început să dea semne de...viață!

Au crezut că urma să efectueze autopsia unui deținut, găsit fără suflare în penitenciarul în care își ispășea pedeapsa pentru furt. În schimb, au avut parte de spaima vieții, în momentul în care bărbatul a început să dea semne de...viață!

Încarcerat într-un penitenciar din apropierea oraşului Oviedo, în nordul Spaniei, bărbatul a fost găsit fără suflare duminică, în jurul orei opt dimineaţa, iar trei medici „au constatat că nu prezenta semne vitale'', a explicat pentru AFP un purtător de cuvânt al administraţiei penitenciarelor.

„Cadavrul'' a fost apoi transportat la institutul de medicină legală din Oviedo, unde s-a constatat că nu era mort, după care a fost transferat la un spital unde se mai afla încă miercuri, a completat purtătorul de cuvânt.

Potrivit presei, deţinutul în vârstă de 29 de ani, se numeşte Gonzalo Montoya şi ispăşeşte o pedeapsă pentru furt de metale.

Autorităţile nu au putut preciza cât timp a fost considerat „mort''.

Recomandari