Antena Căutare

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă. În ce stare se află în aceste momente: ”Nu poate vorbi și e posibil să n-o mai facă niciodată!”

A trecut aproape o lună de zile de când mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ajuns în stare critică la spital după ce a căzut pe scări, în casă. Aceasta a ieșit din comă, dar nu poate vorbi, nu urmărește cu privirea și are deficit motor. 

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă. În ce stare se află în aceste momente: ”Nu poate vorbi și e posibil să n-o mai facă niciodată!”
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă. În ce stare se află în aceste momente: ”Nu poate vorbi și e posibil să n-o mai facă niciodată!”

Conform ziaruldeiasi.ro, starea de sănătate a sopranei rămâne în continuare gravă, iar medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași sunt rezervați în ceea ce privește recuperarea ei completă.

Cât ar fi băut, de fapt, soprana de la Iași în noaptea tragediei. Apropiații artistei, acuzații teribile: ”Maria se ascundea prin casă de frica lui. O umilea!”

Mai exact, medici din cadrul unității medicale au dezvăluit că femeia se află într-o stare de semi-conştienţă, însă nu poate vorbi, nu urmăreşte cu privirea şi are deficit motor. În acest moment se află internată tot la Anestezie şi Terapie Intensivă şi va mai rămâne spitalizată până când starea se va ameliora şi nu vor mai exista riscuri vitale, iar ulterior va fi transferată într-un centru de recuperare.

Viața sopranei Maria Macsim Nicoară, un calvar. Un apropiat a rupt tăcerea: ”Certurile erau la ordinea zilei, o umilea. Ea era sursa lui de venit!”

”Acum este greu să spunem care ar fi şansele de recuperare, în general asta se poate evalua după un an de zile de tratament şi recuperare, iar aici nu vorbim doar de recuperare neuro-motorie, ci inclusiv de recuperarea vorbirii. Având în vedere traumatismul suferit, probabil va recupera parţial din funcţiile motorii, nu ştim însă dacă şi cele cognitive. Există în permanenţă şansa să facă o complicaţie din cauza statului prelungit la pat, să facă infecţii, escare“, a precizat un medic din cadrul Spitalului de Neurochirurgie.

Răsturnare de situație în cazul sopranei de la Iași. Ce a făcut soțul ei în cele opt ore în care a agonizat în pat. Ultimele cuvinte spuse sunt sfâșietoare

Maria Macsim Nicoară se află internată la Spitalul de Neurochirurgie de aproape o lună, din dimineaţa duminicii de 10 mai când a fost preluată de acasă de un echipaj SMURD care a intubat-o şi a transportat-o la unitatea medicală pentru intervenţie chirurgicală. S-a constatat că suferise un traumatism cranio-cerebral, posibil prin cădere pe scări, şi se afla în comă, medicii fiind atunci rezervaţi cu privire la şansele de surpavieţuire din cauza leziunilor suferite.

Poliția a deschis o anchetă

Poliția a început o anchetă, iar soțul ei, Codrin Nicoară, este momentan martor în dosarul penal deschis în REM pentru tentativă de omor. Situația bărbatului se poate schimba însă în orice moment, totul depinde de dovezile pe care ar urma să le descopere anchetatorii.

“Domnul Nicoară este extrem de afectat de cele întâmplate. În acest moment el a dat declarații în calitate de martor, nimic altceva”, a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Codrin Nicoară.

Experiment, cu gemeni identici! Unul a trecut la o dietă vegană, iar celălalt a mâncat și carne. Diferența, după trei lu... Rugăciunea care se rostește de Rusalii și care te va feri de necazuri și boală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x