Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Viața sopranei Maria Macsim Nicoară, un calvar. Un apropiat a rupt tăcerea: ”Certurile erau la ordinea zilei, o umilea. Ea era sursa lui de venit!”

Starea de sănătate a sopranei Maria Macsim Nicoară este în continuare gravă, însă apar noi detalii despre calvarul pe care-l trăia aceasta acasă. 

Viața sopranei Maria Macsim Nicoară, un calvar. Un apropiat a rupt tăcerea: ”Certurile erau la ordinea zilei, o umilea. Ea era sursa lui de venit!”

Deși nu se știe cum a ajuns să cadă pe scări și de ce soțul ei nu a chemat ambulanța imediat după incident, tot mai mulți apropiați de-ai artistei vorbesc despre drama pe care o trăia acasă.

Mai exact, potrivit unor surse apropiate Mariei Macsim Nicoară, între ea și soțul ei existau probleme mari. Ba mai mult, certurile erau la ordinea zilei.

„Relația pe care o avea cu Codrin Nicoară, soțul ei, nu era deloc așa cum părea. Certurile erau la ordinea zilei, iar mezzosoprana ajunsese practic sursa de venit a bărbatului. Lunar încasa o sumă frumușică, de peste 10.000 de lei. Pentru Codrin Nicoară asta însemna foarte mult, practic era sursa lui de venit”, a precizat o persoană extrem de apropiată familiei.

Cât ar fi băut, de fapt, soprana de la Iași în noaptea tragediei. Apropiații artistei, acuzații teribile: ”Maria se ascundea prin casă de frica lui. O umilea!”

„Ei nu mai aveau relații de mult timp. El îi vorbea urât, o umilea… Nu mai ieșeau împreună nicăieri… Practic, ea mergea la muncă, iar când se întorcea acasă, trebuia să facă tot, de la cap la coadă”, a precizat un apropiat de-al familiei. Relația pe care Codrin Nicoară o avea cu o vânzătoare de la un magazin din Aroneanu era cunoscută atât de mezzosoprană, cât și de familia ei. „Toți știau de relația lui Codrin. Maria a vorbit cu familia despre asta. Voia să încheie tot cu el, dar nu a mai avut timp”, a mai completat aceeași persoană.

De asemenea, femeia se grăbea să ajungă acasă după fiecare spectacol.

Maria Macsim Nicoară era ținută „sub papuc” de Codrin Nicoară, asta spun surse apropiate familiei mezzosopranei și colegii acesteia.

Starea de sănătate a sopranei Maria Macsim-Nicoară s-a înrăutățit. Medicii: ”Organele au început să cedeze!”

„Maria nu rămânea niciodată după spectacol cu restul colegilor, așa cum se obișnuiește. Toți rămâneau, dar ea pleca… găsea diferite motive să plece acasă. Nu o lăsa”, a spus un apropiat de-al mezzosopranei.

Aceleași surse vorbesc despre liniștea pe care o căuta Maria Macsim Nicoară la familia ei, ea mergând de multe ori atât la sora ei, care avea doi copii și cu care Maria obișnuia să se joace, dar și la părinții ei.

Cum s-a produs tragedia

Nenorocirea despre care, până acum, se spune că ar fi un simplu accident casnic, produs pe fondul consumului de alcool, s-a produs în seara zilei de 9 mai, în jurul orei 23.00. Artista a fost dusă însă la spital abia după 8 ore, când soacra sa, chemată de soțul Codrin Nicioară, a sunat la 112 și a anunțat că nora ei se simte rău. Sunt multe semne de întrebare cu privire la apelul atât de târziu, iar anchetatorii încearcă să facă lumină în acest caz.

Răsturnare de situație în cazul sopranei de la Iași. Ce a făcut soțul ei în cele opt ore în care a agonizat în pat. Ultimele cuvinte spuse sunt sfâșietoare

Cercetarea se face in rem pentru tentativă de omor și încă se fac audieri în acest caz. Familia, prietenii și colegii celor doi soți dau explicații în fața procurorilor. Maria Macsim Nicioară luvcrează de 25 de ani la Opera din Iași și este doctor în muzică.

Recomandari