Antena Căutare

Adevărul despre mingea de foc ce a stârnit panică printre zeci de mii de oameni! Explicațiile date de oamenii de știință

Zeci de mii de oameni au fost speriați de mingea de foc ce a fost zărită pe cer vineri, iar acum misterul a fost deslușit. 

Zeci de mii de oameni au fost speriați de mingea de foc ce a fost zărită pe cer vineri, iar acum misterul a fost deslușit.

Conform Mashable, mai mulți americani din Alabama, Statele Unite ale Americii, au fost martorii unui eveniment cosmic spectaculos, iar oamenii de știință de la NASA au venit acum cum explicații.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Primele rezultate arată că mingea de foc, care a fost de cel puțin 40 de ori mai luminoasă decât o Lună plină, a fost cauzată de un mic asteroid de 2 metri în diametru.”, a precizat NASA într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

De asemenea, ei au precizat că mai multe bucăți mici din acest meteorit ar fi ajuns pe Pământ, însă nu se știe dacă au reușit să traverseze toată atmosfera.

Avertisment crunt pentru părinții fumători! Motivul pentru care copiii lor sunt în pericol!... Cum să scapi de durerile la genunchi, fără să mergi la doctor! Remediul ieftin și la îndemâna oricui pentru a uita de ch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x