Antena Căutare

MINUNE DUMNEZEIASCĂ? S-a întâmplat înainte ca Părintele Nectarie să fie înmormântat! Credincioșii au rămas înmărmuriți (VIDEO)

Părintele Nectarie Vitalis, înmormântat pe 9 februarie, în Grecia, i-a copleșit pe credincioșii prezenți. A fi mişcat mâna în semn de binecuvântare.

Părintele Nectarie Vitalis, înmormântat pe 9 februarie, în Grecia, i-a copleșit pe credincioșii prezenți. Ar fi mişcat mâna în semn de binecuvântare.

“Cuviosul Nectarie Vitalis a trecut la Domnul în ziua de 8 februarie 2018 şi a fost prohodit vineri, 9 februarie. Multă lume a venit să-l conducă spre locul de veci pe cel care în anul 1980 l-a văzut şi a fost tămăduit de Sfântul Nectarie din Eghina (...)

Din înregistrările video de la înmormântare se vede clar cum mâna Cuviosului Nectarie Vitalis se mişcă foarte uşor, în semn de binecuvântare. Nici trupul nu şi-a schimbat culoarea şi arată ca şi cum ar dormi!”, scrie doxologia.ro.

Cea mai mare colonie de pinguini trăieşte pe o insulă din nordul Antarcticii... Abonament la femeile de moravuri uşoare. "Lia Magazia" sau "Napoleon", printre preferatele bucurește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x