Antena Căutare

Minune in Siberia. O femeie s-a intors din morti chiar inainte de autopsie

O femeie din Siberia si-a socat familia, revenind la viata la trei zile dupa ce fusese declarata moarta. Liudmila Steblitkaia, bucatareasa pensionata, a murit la sfarsitul lunii decembrie, iar dupa trei zile pline de durere pentru familie, femeia a inviat, relateaza Daily Mail.

Fiica femeii a facut toate pregatirile pentru inmormantare, dar cand a mers la morga pentru a prelua cadavrul mamei sale a avut parte de o surpriza cel putin ciudata. Chiar inainte de procedura de autopsie, Liudmila Steblitkaia s-a trezit, lasandu-i pe medici muti de uimire.

Potrivit The Siberian Times, Anastasia, fiica femeii care a socat lumea intreaga, a fost fericita sa afle ca mama sa este in viata, dar s-a aflat intr-o situatie greu de imaginat cand a trebuit sa anuleze inmormantarea, iar toate rudele au crezut ca face o gluma macabra.

Foto: Siberian Times

VIDEO! Un colind romanesc a devenit hit in Asia... VIDEO! Atentiune, atentiune! Solutia pentru lipsa locurilor de parcare: o masina care se pliaza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x