Momente de panică după ce o bilă de foc și-a făcut apariția pe cer! Imaginile par desprinse dintr-un film SF!

Imagini desprinse parcă dintr-un film SF au fost surprinse de un martor și filmarea a devenit imediat virală în tot mediul online.

Imagini desprinse parcă dintr-un film SF au fost surprinse de un martor și filmarea a devenit imediat virală în tot mediul online.

Totul s-a petrecut într-o seară liniștită, undeva printr-un oraș din Columbia. La un moment dat, localnicii au observat cum pe cer apare o lumină bizară, ce începe să se miște de parcă ar fi un obiect zburător neidentificat.

Horoscopul chinezesc din 2018 vine cu vești importante! Anul Câinelui de Pământ a pregătit tuturor surprize uriașe! Cine plânge și cine se îmbogățește?

Oamenii s-au speriat și panica a cuprins tot orașul. Totuși, un martor a filmat întregul incident și a publicat clipul video pe internet, în speranța că cineva va găsi o explicație rațională pentru cele întâmplate.

Încet, încet, globul luminos s-a depărtat de locul inițial și apoi a dispărut undeva departe în ceruri.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi straniul OZN!

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri