Antena Căutare

Viața poate fi interesantă la închisoare! Motivul uluitor pentru care un deținut a REFUZAT să fie eliberat cu șapte luni mai devreme. „Cum puteam să îi las?”

Un deținut pasionat de fotbal, condamnat la muncă grea într-o colonie penală din Kazahstan, a refuzat să fie eliberat cu șapte luni mai devreme! Motivul este uluitor!

Viața poate fi interesantă la închisoare! Motivul uluitor pentru care un deținut a REFUZAT să fie eliberat cu șapte luni mai devreme. „Cum puteam să îi las?”
Motivul uluitor pentru care un deținut a refuzat să fie eliberat cu șapte luni mai devreme.

Deținutul Maksat Yklasov, un împătimit al fotbalului, a avut șansa de a fi eliberat cu șapte luni mai devreme, pentru bună purtare, dar a refuzat, deoarece era căpitanul echipei de fotbal la închisoare.

Maksat Yklasov a insistat să fie lăsat la închisoare pentru toată perioada sentinței pe care a primit-o, astfel încât să poată participa la un meci ce era programat.

Vreo urmă de regret, vă întrebați? Nici vorbă! Și asta deoarece deținutul a reușit să aducă victoria echipei sale într-un meci desfășurat la închisoare. Echipa sa a ieșit învingătoare, cu scporul de 6 la 5.

„Cum aș fi putu să îi las? Nu regret că am decis să stau la închisoare ceva mai mult, pentru fotbal”, a spus el, precizând că la ieșirea din închisoare, primul său gând a fost să se întoarcă acasă la părinții lui.

Prima pelerină a lui Superman, vândută la licitaţie pentru 200.000 de dolari... Avem adresa oficială a lui Moș Crăciun! Nu este glumă! Află cât te costă să-i faci o vizită celui care îți aduce cadouri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x