Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Viața poate fi interesantă la închisoare! Motivul uluitor pentru care un deținut a REFUZAT să fie eliberat cu șapte luni mai devreme. „Cum puteam să îi las?”

Un deținut pasionat de fotbal, condamnat la muncă grea într-o colonie penală din Kazahstan, a refuzat să fie eliberat cu șapte luni mai devreme! Motivul este uluitor!

Motivul uluitor pentru care un deținut a refuzat să fie eliberat cu șapte luni mai devreme.

Deținutul Maksat Yklasov, un împătimit al fotbalului, a avut șansa de a fi eliberat cu șapte luni mai devreme, pentru bună purtare, dar a refuzat, deoarece era căpitanul echipei de fotbal la închisoare.

Maksat Yklasov a insistat să fie lăsat la închisoare pentru toată perioada sentinței pe care a primit-o, astfel încât să poată participa la un meci ce era programat.

Vreo urmă de regret, vă întrebați? Nici vorbă! Și asta deoarece deținutul a reușit să aducă victoria echipei sale într-un meci desfășurat la închisoare. Echipa sa a ieșit învingătoare, cu scporul de 6 la 5.

„Cum aș fi putu să îi las? Nu regret că am decis să stau la închisoare ceva mai mult, pentru fotbal”, a spus el, precizând că la ieșirea din închisoare, primul său gând a fost să se întoarcă acasă la părinții lui.

Recomandari