Căutare Live

Viața poate fi interesantă la închisoare! Motivul uluitor pentru care un deținut a REFUZAT să fie eliberat cu șapte luni mai devreme. „Cum puteam să îi las?”

Un deținut pasionat de fotbal, condamnat la muncă grea într-o colonie penală din Kazahstan, a refuzat să fie eliberat cu șapte luni mai devreme! Motivul este uluitor!

Motivul uluitor pentru care un deținut a refuzat să fie eliberat cu șapte luni mai devreme.

Deținutul Maksat Yklasov, un împătimit al fotbalului, a avut șansa de a fi eliberat cu șapte luni mai devreme, pentru bună purtare, dar a refuzat, deoarece era căpitanul echipei de fotbal la închisoare.

Maksat Yklasov a insistat să fie lăsat la închisoare pentru toată perioada sentinței pe care a primit-o, astfel încât să poată participa la un meci ce era programat.

Vreo urmă de regret, vă întrebați? Nici vorbă! Și asta deoarece deținutul a reușit să aducă victoria echipei sale într-un meci desfășurat la închisoare. Echipa sa a ieșit învingătoare, cu scporul de 6 la 5.

„Cum aș fi putu să îi las? Nu regret că am decis să stau la închisoare ceva mai mult, pentru fotbal”, a spus el, precizând că la ieșirea din închisoare, primul său gând a fost să se întoarcă acasă la părinții lui.

Prima pelerină a lui Superman, vândută la licitaţie pentru 200.000 de dolari... Avem adresa oficială a lui Moș Crăciun! Nu este glumă! Află cât te costă să-i faci o vizită celui care îți aduce cadouri...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri