Căutare Live

Neatza! Horoscopul dragostei, cu Anca Martin: "Taurii si Scorpionii sunt fericiti in cuplu”

Alaturarea Lunii si a lui Pluto in semne de pamant, cu Mercur, Saturn si Neptun in semne de apa, determina multa emotie si sensibilitate in cuplu, dar si siguranta financiara si stabilitate. Beneficiaza de aceste lucruri Taurii si Scorpionii.

Berbecii nu se pricep sa managerieze stresul, iar asta se rasfrange in relatia cu cei dragi. Trebuie sa invete sa se detaseze de griji.

Pentru ca Taurii sunt oameni de cuvant si mizeaza pe sinceritate, anturajul trebuie sa le ofere acelasi lucru. E nevoie de reciprocitate.

Gemenii sunt critici cu ei insisi in cercurile restranse, dar si cu ceilalti. Trebuie sa dea dovada de aceeasi verticalitate si in societate.

Vezi previziunile si pentru celelalte zodii in videoclipul de mai sus!

Puteti urmari editiile integrale ale emisiunii "Neatza" cu Razvan si Dani pe Antenaplay.ro!

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri