Căutare Live

Nepăsarea autorităților a distrus Tunelul Iubirii din Caraş Severin. Imagini triste cu paradisul iubiţilor invadat de buruieni

O comoară naturală a României a fost distrusă de nepăsarea autorităţilor! Tunelul Iubirii din Caraş Severin era paradisul iubiţilor, un loc în care tinerii îşi imortalizau dragostea prin fotografii. Acum a rămas doar o amintire a ceea ce a fost cândva.

O comoară naturală a României a fost distrusă de nepăsarea autorităţilor! Tunelul Iubirii din Caraş Severin era paradisul iubiţilor, un loc în care tinerii îşi imortalizau dragostea prin fotografii. Acum a rămas doar o amintire a ceea ce a fost cândva. Tunelul a fost invadat de buruieni. Pentru oameni, este un obiectiv turistic, însă nu şi pentru autorităţi.

Sculpat de natură, Tunelul Iubirii - un obiectiv turistic din inima judeţului Caraş-Severin - este acum de nerecunoscut. Bolta de vegetaţie care a luat forma trenurilor ce treceau pe calea ferată dintre localităţile Obreja şi Glimboca este acum una cu buruienile. Paradisul îndrăgostiţilor şi pasionaţilor de fotografiue nu se mai zăreşte.

O localnică mărturisește cu părere de rău: „Este tragic lucrul asta şi îmi pare faorte rău. Avem nişte frumuseţi ale naturii foarte frumoase. Şi nu ştim să le punem în valoare, să le promovăm.”

Pe sub bolta de vegetaţie treceau cu ani în urmă şi trenurile de marfă care transportau fier vechi pentru Combinatul de la Oţelu Roşu. Acesta a fost însă închis, iar CFR a renunţat la rută din cauza numărului mic de călători. De atunci, autorităţile au lăsat totul în voia sorţii. Şi asta deşi parlamentarii europeni au trecut tunelul într-o listă a comorilor ascunse care merita vizitate.

Roxana Novacovici, inspector turism: „Păcat că nu mai este întreşinut pentru că era unul dintre cele mai importante puncte de atracţie din zona noastra.

Tunelul Iubirii şi-a primit numele după faimosul Tunel al Dragostei din Ucraina.

Citește și: GALERIE FOTO! 11 locuri atat de frumoase, incat par ireale

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri