Antena Căutare

Nu are iubit, dar s-a îmbrăcat mireasă. Povestea este extrem de EMOȚIONANTĂ și a devenit VIRALĂ

Fu Xuewei, o antreprenoare din China, în vârstă de 25 de ani, a publicat pe internet o serie de fotografii cu ea, îmbrăcată în rochia de mireasă, la brațul unui domn. Doar că bărbatul nu este viitorul ei soț, așa cum te-ai aștepta, ci... bunicul. Da, ai auzit bine! Fotografiile de nuntă au devenit virale, iar povestea din spatele lor i-a impresionat până la lacrimi pe internauți.

Fu Xuewei, o antreprenoare din China, în vârstă de 25 de ani, a publicat pe internet o serie de fotografii cu ea, îmbrăcată în rochia de mireasă, la brațul unui domn. Doar că bărbatul nu este viitorul ei soț, așa cum te-ai aștepta, ci... bunicul. Da, ai auzit bine! Fotografiile de nuntă au devenit virale, iar povestea din spatele lor i-a impresionat până la lacrimi pe internauți.

Bunicul în vârstă de 87 de ani, grav bolnav, a avut parte de surpriza vieții lui. Fu Xuewei nu are un iubit, dar și-a dorit foarte mult ca bătrânul, care ar putea muri oricând, să o vadă mireasă. De aici și ideea incredibilă a tinerei. Fata a îmbrăcat rochia de mireasă și l-a invitat pe bunicul ei să fie protagoniștii unei ședințe foto de nuntă.

Mințindu-l că vor merge la spital pentru un control de rutină, chinezoaica a aranjat totul în mare secret. Cu 3.000 de yeni (475 de dolari) a angajat un fotograf profesionist și a închiriat rochia de mireasă și costumul bătrânului. Imaginile au fost distribuite pe pagina ei de socializare, iar în scurt timp au devenit virale.

Cu adevărat impresionantă este povestea care a dat naștere acestei idei. Fu Xuewei a fost crescută de la 10 ani de bunicii ei, după ce părinții au divorțat. Cu timpul, a devenit foarte atașată de aceștia. Ba mai mult, și-a tatuat chipul bunicului ei pe braț, pentru a-l arăta copiilor ei. În septembrie 2017, bătrânul s-a îmbolnăvit foarte grav, iar medicii i-au spus că ar putea muri din clipă în clipă.

Imagini INCRDIBILE. Își înșela liniștită soțul, când pe ușă a intrat cineva. Nu, nu era bărbatul păcălit! Femeia și aman... VIDEO / Un copil de cinci ani își lovește mama în cap și o trage de păr, în timp ce o altă rudă filmează. Băiatul urlă c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x