Antena Căutare

„Nu mai sunt bărbați în Siria!” O femeie s-a căsătorit online cu un român pe care nu l-a întâlnit

Nici căsătoriile nu mai sunt ce au fost. Conflictele din Siria și numărul mare al migranților au determinat ca densitatea populației să fie compusă mai mult din femei. Prin urmare, fetele tinere caută alternative pentru a-și clădi o familie. Cea mai la îndemână soluție este internetul. Acum, tinerii nu se limitează doar la convorbiri și întâlniri online, ci ajung să se căsătorească virtual.

Nici căsătoriile nu mai sunt ce au fost. Conflictele din Siria și numărul mare al migranților au determinat ca densitatea populației să fie compusă mai mult din femei. Prin urmare, fetele tinere caută alternative pentru a-și clădi o familie. Cea mai la îndemână soluție este internetul. Acum, tinerii nu se limitează doar la convorbiri și întâlniri online, ci ajung să se căsătorească virtual.

Zainab este o tânără de 28 de ani din Siria, care s-a căsătorit online cu un român. Cei doi nu s-au văzut niciodată.

„Sunt căsătorită cu un bărbat pe care nu l-am întâlnit niciodată. Este aproape de două ori mai mare ca mine, are două fete adolescente şi trăieşte în România”, a declarat tânăra.

Nu mai există tineri rămaşi în Siria, aşa că aceasta este singura şansă a femeii pentru a-și întemeia o familie şi pentru a trăi o viață normală într-o țară civilizată, potrivit Albawaba News.

După ce i se vor elibera actele, Zainab se va căsători cu Imran și se va stabili în România.

Foto: pixabay.com

Absolut revoltător! O asistentă s-a filmat în timp ce schimonosea fața unui bebeluș bolnav. Imaginile vă pot afecta emoț... Cea mai frumoasă tristă nuntă din istorie. S-au căsătorit pe patul de spital apoi, după 18 ore, mireasa a murit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x