Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Nu și-a văzut fiica de 77 de ani! S-a rugat într-o seară și, a doua zi, s-a întâmplat ceva copleșitor! Este o minune dumnezeiască!

O femeie nu și-a văzut fiica de 77 de ani. S-a rugat într-o seară și, a doua zi, s-a întâmplat ceva copleșitor. Mulți au spus că este o minune dumnezeiască.

O femeie nu și-a văzut fiica de 77 de ani. S-a rugat într-o seară și, a doua zi, s-a întâmplat ceva copleșitor. Mulți au spus că este o minune dumnezeiască.

Minka Disbrow avea doar 16 ani atunci când s-a întâmplat. Se afla la un picnic în pădure atunci când a fost violată și a rămas însărcinată.

Fiindcă nu a avut încotro, Minka a născut o fetiță pe nume „Betty Jane”, pe care apoi a dat-o spre adopție.

Timpul a trecut, iar Minka și-a continuat viața. A încercat de mai multe ori să își găsească fiica, dar nu a avut succes.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Minka Disbrow și fiica ei, după 77 de ani

După 77 de ani de încercări, femeia s-a rugat la o minune: „Doamne, vreau să îmi văd copilul înainte să mor. Îți promit că nu o s-o deranjez și nu o să-i schimb cu nimic viața. Vreau doar să o privesc o dată”

Vaporul se scufunda, dar și-a lăsat soția să moară ca să-și salveze lui viața! Motivul îți va da fiori și îți va demonstra că te-ai înșelat!

Nu și-a imaginat că visul avea să devină realitate, chiar a doua zi. Un judecător i-a dat acces la actele de adopție ale fiicei sale și astfel, Minka și-a găsit fata.

Povestea a emoționat milioane de oameni și a făcut înconjurul lumii.

Recomandari