Antena Căutare

Viral! „Monstru” acvatic fermecător! Cum arată o caracatiță care visează! „Și-a schimbat culorile una după alta! La un moment dat, a devenit complet albă! A fost extraordinar!” – Video

O caracatiță a „cucerit” internetul, după ce un profesor din Alaska care a crescut-o a filmat-o schimbându-și culorile, una după alta, în timpul somnului. La un moment dat, fermecătoarea creatură, pe nume Heidi, a devenit complet albă.

O caracatiță a „cucerit” internetul, după ce un profesor din Alaska care a crescut-o a filmat-o schimbându-și culorile, una după alta, în timpul somnului. La un moment dat, fermecătoarea creatură, pe nume Heidi, a devenit complet albă.

Imaginile inedite în care carcatița Heidi apare schimbându-și culorile au fost filmate pentru un documentar ce va fi difuzat de PBS.

Experții cred că această caracatiță și-a schimbat culorile una după alta deoarece „visa”.

Doctorul David Scheel, biolog și profesor la Universitatea Pacific din Alaska, susține că Heidi, pe care a „crescut-o” într-un acvariu, a și descris „visul” pe care l-ar fi avut caracatița.

„Am fost martor la ceva ce n-am mai văzut înainte. Dacă Heidi visa în acel clip, atunci a visat așa: A văzut un crab, iar culoarea a început să I se schimbe puțin, după care s-a înnegrit – caracatițele fac asta pe fundul oceanului, ca să se camufleze. A prins crabul și a vrut să îl mănânce liniștită, fără să fie observată. Nu este ceva obișnuit să vezi o caracatiță schimbându-și culorile așa în timpul somnului. A fost extraordinar”, a spus el.

Doctorul David Scheel susține că a observat-o pe caracatița Heidi rezolvând puzzle-uri și folosind instrumente ca să evadeze din spații mici. Profesorul mai crede că această caracatiță poate recunoaște oameni și poate avea contact vizual cu ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O vloggeriță celebră, demascată de proprietară! Tânăra afișa pe internet o viața luxoasă, dar trăia într-o mizerie de ne... A murit Géza Kornis, ultimul supraviețuitor al Holocaustului din Transnistria. „Perioada de acum șaizeci, șaptezeci, opt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x