Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

Nina s-a îndrăgostit de un bărbat condamnat la 23 de ani de închisoare și n-a putut să-l lase: ”Suntem căsătoriți și ne vedem în fiecare weekend!”

Se spune că nimic nu poate sta în calea dragostei, iar o dovadă în acest sens este povestea de iubire dintre Nina și soțul ei, care a fost condamnat la închisoare ani de zile, însă acest lucru nu i-a separat. 

Nina s-a îndrăgostit de un bărbat condamnat la 23 de ani de închisoare și n-a putut să-l lase: ”Suntem căsătoriți și ne vedem în fiecare weekend!”

Nina Hoffler s-a simțit atrasă de Michael încă din prima clipă în care l-a cunoscut. Se întâmpla cu 14 ani în urmă, însă viața nu a fost deloc simplă cu ei.

La câteva luni după ce s-au cunoscut, Michael a fost condamnat la închisoare pentru furt, fiind obligat să-și petreacă următorii 23 de ani în spatele gratiilor.

Nina, care lucrează ca antrenor personal în Phoenix, Arizona, Statele Unite ale Americii, i-a promis lui Michael să-l iubească toată viața ei, în ciuda faptului că el urma să fie încarcerat.

Dragoste în vremea coronavirusului! Cea mai tristă nuntă! Cum și-au spus „da” un mire și o mireasă! Video

”Ne-am cunoscut prin doi prieteni, la o petrecere, când aveam 16 ani, iar el 17. Eram încă în liceu. Încă din prima clipă m-am simțit atrasă de el. El mi-a spus că o să plece un pic, iar eu i-am promis că-i voi scrie. Am știut din prima clipă că va merge la închisoare.”, a povestit Nina.

”Am început să ne scriem zi de zi, iar apoi, după ce și-a aflat sentința, i-am promis că îi voi fi alături. Ne-am împrietenit rapid.”, a mai povestit Nina.

În momentul în care a cunoscut-o pe Nina, el se aștepta să primească cinci ani. Din păcate, însă, în timp ce își aștepta sentința, el a fost implicat într-un jaf armat, astfel că pedeapsa a fost majorată cu aproape două decenii.

”Am fost sfâșiată de durere, întrucât începusem să-l iubesc. Aveam doar 17 ani și nu mă așteptam la o astfel de situație. Mi-a fost greu. Am calculat în minte și mi-am dat seama că voi avea 38 de ani când va fi eliberat, în cazul în care își va ispăși toată pedeapsa.”, a povestit tânăra care a mers să-l viziteze în închisoare la vârsta de 18 ani.

Nina s-a îndrăgostit de un bărbat condamnat la 23 de ani de închisoare și n-a putut să-l lase: ”Suntem căsătoriți și ne vedem în fiecare weekend!”

Ani de zile au continuat să-și scrie, iar apoi, la 23 de ani, la doar o lună de la prima lor întâlnire în închisoare, cei doi s-au logodit. Din păcate, însă, în 2013, bărbatul nu a mai avut voie să primească vizitatori, iar Nina a început să iasă cu altcineva. Timp de nouă luni, ea a avut alt iubit, însă gândul îi zbura la Michael.

A înșelat-o cu „tipa cu păr frumos”. S-au bătut într-un lift și au ajuns subiect de glumă în întreaga lume! Iubire, intrigi și mulți, mulți bani!

La 25 de ani, însă, cei doi s-au împăcat. În 2017, cei doi sau căsătorit, în cadrul unei ceremonii discrete, la care au luat parte unul dintre prietenii lui Michael, sora lui și mamele lor.

De atunci, cei doi sunt extrem de fericiți și așteaptă cu nerăbdare momentele de la sfârșitul săptămânii, când petrec timp împreună. Ba mai mult, acum aceștia așteaptă ca bărbatul să fie eliberat, întrucât potrivit unei legi noi, el ar putea să iasă din spatele gratiilor după 15 ani.

Recomandari