Antena Căutare

O femeie a atins cea mai periculoasă plantă din lume și nici morfina nu o mai ajută. Cum arată și ce pățesc cei care o ating

O femeie a avut ghinionul să cadă peste o plantă despre care se spune că este cea mai periculoasă din lume. După incident, aceasta a dezvăluit ce a simțit și cuvintele ei au speriat oameni din întreaga lume.

colaj foto cu un picior bandajat si poza cu cea mai periculoasa planta din lume, urzica australiana Galerie
Urzica austrliană este considerată a fi cea mai periculoasă plantă din lume | sursa foto: Profimedia/shutterstock

O femeie a trecut printr-o experiență pe care cu siguranță n-o va putea uita prea curând. Aceasta a avut ghinionul să cadă peste cea mai periculoasă plantă din lume și efectele cu care s-a confruntat au fost greu de imaginat.

Cum arată cea mai periculoasă plantă din lume. E pățesc cei care ating planta. O femeie a dezvăluit simptomele cu care s-a confruntat

Aceasta este dureroasa întâmplare prin care a trecut o femeie pe nume Naomi Lewis din Cairns, Australia. Doaman în vârstă de 42 de ani a avut ghinionul de-a cădea peste cea mai periculoasă planta din lume și durerile cu care s-a confruntat după au fost de-a dreptul insuportabile.

Citește și: Doi tineri au cumpărat o plantă la preț de chilipir, dar apoi au descoperit ce „comoară” ascunde aceasta

Acele plantei s-au înfipt adânc în pielea femeii și aceasta și-a rugat soțul să meargă la farmacie, ca să cumpere niște benzi de ceară epilatoare, ca să scoată țepii. Între timp, aceasta a sunat la ambulanță și a așteptat să primească ajutor medical de urgență.

Naomi Lewis a stat o săptămână în spital, însă medicii n-au putut să facă mare lucru pentru ea. Singurul lucru care a părut să mai ajute la ameliorarea durerii a fost acela de a-i oferi pături electrice.

Citește și: Un bărbat a lucrat de acasă doi ani și când a revenit la birou a descoperit ceva uriaș. Ce s-a întâmplat cu ghiveciul uitat acolo

„Am patru copii, trei făcuți prin cezariană și unul născut natural. Nicio naștere nu mi-a dat o durere măcar similar cu cea de acum. Nu se compară”, a dezvăluit femeia, potricit celor de la dailymail.co.uk.

La externare, australianca a primit analgezice, dar a trecut nouă luni de la incident și durerea încă se simte destul de puternic în picioarele acesteia. După ce și-a făcut cunoscută întâmplarea și alte persoane au devăluit că au trecut printr-o situație similară și că durerea dată de cea mai periculoasă plantă din lume este greu de imaginat.

Cum arată cea mai periculoasă plantă din lume. Urzica australiană (Dendrocnide moroides) are efecte greu de imaginat

Urzica austrliana (Dendrocnide moroides) se spune că ar fi cea mai periculoasă planta din lume. Se pare că aceasta dă dureri atât de intense celor care o ating încât nici morfina nu ajută la ameliorarea simptomelor.

În plus, durerea poate să dureze chiar și nouă luni, la o intensitate greu de îndurat.

I se mai spune și gympie-gympie, după orașul în care a fost descoperită și specialiștii spun că este una dintre cele mai otrăvitoare plante din lume. Aceasta ar conține anumite neurotoxine ce induc senzații similare cu înțepăturile de scorpion.

Cum arată femeia care merge să își ia copiii de la școală în cele mai mulate și sexy ținute. Ceilalți părinți o critică... Ce condiție a impus un restaurant clienților pentru a le oferi mese gratis. Poliția a intervenit imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x