Antena Căutare

O femeie de 31 de ani a născut într-un lighean după care și-a aruncat copilul la gunoi pentru a putea bea!

Pare incredibil, dar este cât se poate de adevărat. O tânără a dat naștere unui copil în timp ce se afla la o petrecere. După ce a adus copilul pe lume într-un lighean găsit în baia în care avea loc beția, femeia și-a aruncat copilul la tomberon și a continuat să consume băuturi alcoolice

Pare incredibil, dar este cât se poate de adevărat. O tânără a dat naștere unui copil în timp ce se afla la o petrecere. După ce a adus copilul pe lume într-un lighean găsit în baia în care avea loc beția, femeia și-a aruncat copilul la tomberon și a continuat să consume băuturi alcoolice.

Cazul este cât se poate de real și a fost popularizat pe larg în presa din Rusia, care dezvăluit că nou-născutul a reușit să supraviețuiască datorită unui mare noroc. Un trecător a auzit zgomotele care veneau din tomberon și după ce inițial a avut senzația că este vorba despre un animal aflat în dificultate. Omul s-a apropiat și a descoperit bebelușul.

Rapid, bărbatul a luat copilul și a chemat o ambulanță, care l-a preluat, l-a transportat de urgență la un spital, unde a primit îngrijiri și acum pare să fie în afara oricărui pericol.

Poliția a investigat cazul și găsit-o pe mama iresponsabilă, iar atunci când a întrebat-o de ce a procedat astfel, aceasta a dat un răspuns șocant: „Am vrut să beau în continuare. Eram la o petrecere... Nu am spus nimănui că mă duc să nasc. Am luat copilul, l-am pus într-o pungă și l-am dus la tomberon”, a declarat femeia, care a fost reținută de autorități.

O tânără emo s-a transformat într-o blondă superbă, cu sute de mii de fani! Cum arată acum (FOTO)... Medicii au sfătuit-o să facă avort când au văzut ecografia 4D: „Mi-au spus că mă distrug și pe mine, și pe micuț!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x