Antena Căutare

O femeie a născut un copil de aproape șase kilograme! Tânăra de 27 de ani a fost surprinsă: ”E un mic luptător de sumo!”

O femeie în vârstă de 27 de ani a adus pe lume un copil care cântărește aproape șase kilograme. Tânăra s-a arătat șocată de greutatea micuței și a spus că a născut ”un mic luptător de sumo”. 

O femeie în vârstă de 27 de ani a adus pe lume un copil care cântărește aproape șase kilograme. Tânăra s-a arătat șocată de greutatea micuței și a spus că a născut ”un mic luptător de sumo”.

Emma Millar, o femeie de 27 de ani din Sydney, Australia, a fost diagnosticată cu diabet gestațional, iar medicii au avertizat-o că bebelușul va fi mai mare decât unul obișnuit, din pricina problemelor de sănătate pe care le are.

Citește și: Naștere neobișnuită la o maternitate din Botoșani. O femeie a adus pe lume un copil gigant!

Potrivit declarațiilor femeii, în timp ce ea era însărcinată cu copilul în 35 de săptămâni, copilul deja cântărea patru kilograme, însă ea nu s-a așteptat ca el să continue să crească.

Astfel, Remi Frances Millar a venit pe lume la spitalul Wollongong, în urma unei operații de cezariană, care a avut loc cu două săptămâni înainte de termen.

Citește și: Foto. O femeie de 250 de kilograme a născut un copil gigant! Medicii au rămas fără cuvinte când au văzut bebeluşul

Remi, care a venit pe lume perfect sănătoasă, nu este primul copil gigant al familiei. Emma a mai născut o fetiță pe nume Willow, care a cântărit la naștere 5,53 kilograme.

Zeci de copii din Oradea s-au întrecut într-un concurs de invenţii şi şi-au prezentat creaţiile impresionante... O echipă de cercetători americani a creat „roboţi vii” pornind de la celule de broaşte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x