Antena Căutare

O femeie a născut un copil de aproape șase kilograme! Tânăra de 27 de ani a fost surprinsă: ”E un mic luptător de sumo!”

O femeie în vârstă de 27 de ani a adus pe lume un copil care cântărește aproape șase kilograme. Tânăra s-a arătat șocată de greutatea micuței și a spus că a născut ”un mic luptător de sumo”. 

O femeie în vârstă de 27 de ani a adus pe lume un copil care cântărește aproape șase kilograme. Tânăra s-a arătat șocată de greutatea micuței și a spus că a născut ”un mic luptător de sumo”.

Emma Millar, o femeie de 27 de ani din Sydney, Australia, a fost diagnosticată cu diabet gestațional, iar medicii au avertizat-o că bebelușul va fi mai mare decât unul obișnuit, din pricina problemelor de sănătate pe care le are.

Citește și: Naștere neobișnuită la o maternitate din Botoșani. O femeie a adus pe lume un copil gigant!

Potrivit declarațiilor femeii, în timp ce ea era însărcinată cu copilul în 35 de săptămâni, copilul deja cântărea patru kilograme, însă ea nu s-a așteptat ca el să continue să crească.

Astfel, Remi Frances Millar a venit pe lume la spitalul Wollongong, în urma unei operații de cezariană, care a avut loc cu două săptămâni înainte de termen.

Citește și: Foto. O femeie de 250 de kilograme a născut un copil gigant! Medicii au rămas fără cuvinte când au văzut bebeluşul

Remi, care a venit pe lume perfect sănătoasă, nu este primul copil gigant al familiei. Emma a mai născut o fetiță pe nume Willow, care a cântărit la naștere 5,53 kilograme.

Zeci de copii din Oradea s-au întrecut într-un concurs de invenţii şi şi-au prezentat creaţiile impresionante... O echipă de cercetători americani a creat „roboţi vii” pornind de la celule de broaşte...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x