Antena Căutare

O femeie a vrut să meargă la baie, dar s-a speriat atunci când a văzut ce a descoperit în vasul de toaletă. Peste ce a dat

O femeie a vrut să meargă la baie după ce s-a întors din vacanță, însă a avut parte de o sperietură de zile mari atunci când a văzut peste ce a putut să dea, chiar în propria locuință. A pozat totul și a arătat dovada.

Galerie
Femeia a încremenit de spaimă când a văzut ce se afla în vasul de toaletă | profimedia

Aceasta este neobișnuita întâmplare pe care a trăit-o o doamnă, la scurt timp după ce s-a întors dintr-o vacanță. Odată ajunsă acasă, aceasta a dorit să folosească toaleta, însă a încremenit de spaimă atunci când a văzut peste ce a putut să dea, chiar în baie. A pozat totul și a arătat dovada, iar imaginile au făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Un simplu drum la toaletă, imediat după ce s-a întors din vacanță, s-a transformat pentru o femeie într-o experiență extrem de neplăcută, pe care în mod sigur n-o va putea uita prea curând. Când a văzut peste ce a putut să dea în vasul de toaletă, doamna a pozat totul și a arătat dovada. Imaginile au devenit virale și au stârnit numeroase reacții.

O femeie a vrut să meargă la baie, dar s-a speriat atunci când a văzut ce a descoperit în vasul de toaletă. Peste ce a putut să dea, chiar în propria locuință

Aceasta este neobișnuita întâmplare prin care a trecut Michelle Lespron, care locuiește în zona Catalina Foothills din Tucson, Arizona (Statele Unite ale Americii).

Articolul continuă după reclamă

Aceasta tocmai se întorsese din vacanță și a vrut să meargă la baie, dar nu mică i-a fost surpriza atunci când în vasul de toaletă a descoperit un șarpe viu.

„Am trântit imediat capacul înapoi”, a zis doamna, potrivit celor de la nypost.com.

Citește și: O femeie umbla în sertarul cu lenjerie intimă al băiatului ei atunci când a dat peste ceva ce a îngrozit-o. Ce a găsit

Au urmat două zile pline de chin, dar a fost totul în zadar, căci reptila nu a putut fi prinsă. Nick, specialistul în prins șerpi, a fost nevoit să vină de trei ori la casa doamnei, pentru a putea să prindă musafirul nepoftit. Supărat că nu a fost lăsat în pace, șarpele și-a înfipt colții în mâna bărbatului care a intervenit la casa femeii.

După cele întâmplate, femeia susține că a rămas cu traume și că, de atunci, obișnuiește să țină capacul închis la toaletă și să tragă apa de câteva ori înainte să folosească propriu zis toaleta.

Citește și: Ghinionul în formă dublă. O femeie a fost rănită după ce un şoim a scăpat un şarpe pe ea și ambele animale au atacat-o | VIDEO

Printr-o situație similară a trecut o pensionară, care a dat peste o reptilă cuibărită în cuptorul ei. Margaret Holt în vârstă de 82 de ani a deschis ușa cuptorului de la aragaz, în dorința sa de-a pregăti ceva de mâncare. Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a văzut ce se ascundea în interior: un șarpe. Speriată de ceea ce a descoperit, doamna l-a chemat imediat pe soțul său, Philip Holt, ca să vadă grozăvia. Inițial, omul a crezut că este vorba despre o glumă, dar când văzut despre ce este vorba, acesta a rămas fără cuvinte.

O femeie a văzut că scrisul ei de mână începe să fie diferit. A ignorat semnul crezând că e de la oboseală. Ce diagnosti... Călătorii s-au speriat când au văzut ce transporta o femeie într-o pungă din plastic. Cazul a cutremurat un aeroport înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x