Antena Căutare

O femeie s-a deghizat timp de 43 de ani în bărbat, pentru a putea munci! Acum a fost numită „mama ideală”!

O femeie din Egipt a reușit să uimească o lume întreagă după ce, timp de 43 de ani, s-a deghizat în bărbat pentru a putea supraviețui.

O femeie din Egipt a reușit să uimească o lume întreagă după ce, timp de 43 de ani, s-a deghizat în bărbat pentru a putea supraviețui.

Este vorba despre Sisa Abu Daooh, o egipteancă de 64 de ani rămasă văduvă. Fiindcă nu a avut încotro, femeia a fost nevoită să găsească o modalitate de a-și crește singură fata.

Fiindcă societatea arabă nu permite femeilor să muncească, egipteanca a ales să se deghizeze în bărbat pentru a-și putea câștiga existența.

O prostituată își spune povestea vieții! Brenda Myers-Powell, de la declin la o viață împlinită!

Sisa Abu Daooh, lustruind pantofi pentru a câștiga bani

S-a deghizat timp de 43 de ani, în timp ce făcea cărămizi, lustruia pantofii trecătorilor sau lucra în agricultură.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

De curând, guvernul din Egipt a răsplătit-o cu un premiu, numind-o astfel „mama ideală”. Povestea femeii a devenit cunoscută în toată lumea.

Organe umane, dezvoltate în corpul unor porci, folosite pentru transplanturi! Invenția care ar putea revoluționa medicin... Un bărbat privea tabloul din casă atunci când a apărut un demon! Toți au sărit speriați și au început să țipe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x