Antena Căutare

O femeie și-a scăpat telefonul mobil în toaletă și a uitat de el. După 10 ani, ceva neașteptat s-a întâmplat

O femeie a scăpat telefonul mobil în vasul de toaletă și a uitat de incident. Zece ani mai târziu, un sunet ciudat l-a determinat pe soțul ei să facă reparații în baie, dar a făcut  o descoperire neașteptată.

telefon in vaasul de toaleta Galerie
Zece ani mai târziu, femeia a avut parte de o surpriză uriașă | sursa foto: Shutterstock

Fiindcă avea obiceiul să ia telefonul cu ea atunci când merge la baie, o femeie și-a scăpat dispozitivul în vasul de toaletă și nu l-a mai putut recupera, după ce a tras apa. Zece ani au trecut de la incident și, într-o zi, fiindcă auzea sunete ciudate, bărbatul doamnei cu pricina a decis să repare vasul de toaletă. Nu mică a fost surpriza atunci când a văzut peste ce a putut să dea, de fapt.

O femeie care și-a scăpat telefonul în vasul de toaletă a făcut o descoperire neașteptată după 10 ani

Aceasta este incredibila poveste pe care a trăit-o soțul unei femei pe nume Becki Beckman din Australia. Era toamna anului 2012 atunci când soția și-a pierdut telefonul, scăpându-l în vasul de toaletă. A înțeles că nu mai avea vreo șansă să recupereze dispozitivul, așa că s-a dus la magazine și și-a cumpărat altul, iar incidentul a fost dat uitări.

Citește și: O mamă a crezut că vede o jucărie pe jos în baie, dar când s-a uitat mai atent a trăit o spaimă uriașă. Peste ce a dat

De curând, ceva cu totul și cu totul neașteptat s-a întâmplat. Era o zi cât se poate de obișnuită atunci când soțul lui Becky Beckman a mers la baie și, fiindcă a auzit sunete bizarre venind dinspre vasul de toaletă, omul nu a mai stat pe gânduri, ci și-a luat trusa de unelte și s-a apucat de treabă, dornic să vadă ce anume trebuie reparat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La ceva timp după ce s-a închis în baie ca să repare vasul de toaletă, soțul a fugit la femeie și, extrem de surprins, i-a spus că n-o să-i vină să creadă peste ce a putut să dea. În vasul de toaletă, omul a descoperit telefonul pierdut de soția sa în urmă cu zece ani.

Citește și: O femeie a vrut să facă baie, dar a observat ceva straniu ieșind din para de duș! Peste ce a putut să dea

Uluitor e faptul că, deși era spart, dispozitivul arăta într-o stare destul de bună judecând după faptul că a stat un deceniu într-un wc, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Amuzați și totodată surprinși de cele descoperite, cei doi soți au pozat totul și au publicat imaginile pe internet, povestindu-și întâmplarea. Oameni din întreaga lume au lăsat la postare de pe Facebook a celor doi numeroase comentarii, reacții și tot felul glume pe seama incidentului neobișnuit.

O mamă a crezut că vede o jucărie pe jos în baie, dar când s-a uitat mai atent a trăit o spaimă uriașă. Peste ce a dat... Demi Bradford a vrut să-și cumpere o rochie spectaculoasă, însă a avut parte de o surpriză neplăcută când a deschis cole...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x