Antena Căutare

O mamă a crezut că vede o jucărie pe jos în baie, dar când s-a uitat mai atent a trăit o spaimă uriașă. Peste ce a dat

O femeie se afla acasă cu cei patru copii atunci când a mers la baie și a crezut că vede o jucărie pe podea. Totuși, când a privit mai atent și a văzut despre ce este vorba, o spaimă uriașă a cuprins-o.

persoana mergand la baie
Femeia a povestit totul și întâmplarea a devenit virală | sursa foto: Shutterstock

Atunci când ești părinte de copii mici, în mod inevitabil covorul sau alte suprafețe din casă sunt pline de tot felul de jucării și obiecte ce aparțin celor mici. O femeie a mers la baie și a crezut că vede o jucărie pe podea, dar când a privit mai atent și a descoperit despre ce era vorba s-a speriat din plin.

O femeie a mers la baie și a crezut că vede o jucărie pe jos, dar când a privit atent a descoperit ceva ce a speriat-o

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut o femeie pe nume Kayleigh Ball în vârstă de 33 de ani din Norris Green, Liverpool (Marea Britanie). Totul s-a petrecut pe 7 martie 2022 și, la scurt timp după ce femeia a dezvăluit detaliile, povestea a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în mediul online.

Citește și: O femeie și-a dat afară din casă sora însărcinată. Când a zis care e motivul, mulți i-au dat dreptate: „Nu pot ierta așa ceva”

Era o seară ca oricare alta atunci când mama a dorit să meargă la baie și a crezut că vede pe jos o jucărie. S-a gândit că, cel mai probabil, unul dintre cei patru copii ai săi au lăsat-o acolo. Totuși, când a privit mai atent, aceasta a făcut o descoperire șocantă și a trăit o spaimă uriașă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Era ora de culcare și i-am dus pe cei mici în pat. Unul dintre ei a început să țipe din baie că e un șarpe acolo. Am mers imediat acolo ca să văd despre ce e vorba și inițial am crezut că e doar o jucărie a celor mici. Am și mișcat șarpele cu piciorul și acesta nu a reacționat în niciun fel. Când copilul a aprins lumina în baie, reptila a început să se miște și m-am speriat. Era subțire, dar uriaș! Găsești muște și alte insecte de tot felul, dar în mod clar nu șerpi”, a dezvăluit Kayleigh Ball, potrivit celor de la liverpoolecho.co.uk.

Citește și: Doi soți au simțit că ceva paranormal se întâmplă noaptea în casă, așa că au montat camere de filmat. Ce au descoperit

Fără să mai stea pe gânduri, mama a închis imediat ușa băii, a pus un prosop ca să acopere spațiile pe unde s-ar fi putut strecura șarpele și i-a culcat pe cei mici. Ulterior, reptila a fost îndepărtată din locuință și nu au fost raportate incidente.

Charlotte Jones e femeia dependentă de maioneză. Cât de mult a slăbit după ce a renunțat la acest aliment... O femeie și-a scăpat telefonul mobil în toaletă și a uitat de el. După 10 ani, ceva neașteptat s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x