Antena Căutare

O gaură neobișnuit de mare A APĂRUT ÎN PĂMÂNT. Când a pătruns în interior A ÎNLEMNIT: „Am crezut că visez. Erau cu MIILE!”

Planeta continuă să ne ofere lucruri nebănuite, iar locuri ce par sterpe și de nelocuit devin „casă” pentru mii de persoane

Planeta continuă să ne ofere lucruri nebănuite, iar locuri ce par sterpe și de nelocuit devin „casă” pentru mii de persoane.

O parte din continentul australian este deșertică, iar în urmă cu ceva vreme nimeni nu ar fi crezut că există vreo posibilitate ca acea zonă să fie populată în vreun fel. Numai că imposibilul a devenit posibil, iar sub deșertul australian există un adevărast oraș în care trăiesc peste 3500 de suflete.

Culmea, pentru a putea locui aici ai nevoie de bani mulți. Doritorii trebuie să plătească prețuri prohibitive pentru apartamentele de lux de sub pământ și pentru condițiile excelente oferite. Pentru mulți dintre vizitatori, prezența în Coober Pedy a fost un adevărat șoc: „Când am intrat acolo și am văzut ce se ascundea sub pământ am rămas fără cuvinte. Erau mii de oameni. A fost de-a dreptul șocant”, a povestit o doamnă care a mers să vadă locul.

Ce se întâmplă dacă tastezi ASTA pe telefonul tău! Iată și alte coduri care te vor ajuta... A pus o cameră de supraveghere pentru a vedea ce face soția când el este plecat. Când adevărul a ieșit la iveală a excla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x